trött - efter bara två dagar.

I går började jag skolan och jag började trean :D sista året och sedan är jag färdig med allt vad skolan heter :D känns det bra eller känns det bra?!

Den dagen började med att vi samlades i aulan och blev uppropade och sedan gick vi iväg med vår mentor. Vi fick fotosalen - där det är extremt obekväma stolar - och vi fick först en mapp och lite papper... och ännu mer papper... och ännu mer papper. För en gångsskull (nu när jag fyllt 18) så behövde jag inte ta med papprena hem för att mina föräldrar skulle skriva på :) haha. Alla och då menar jag ALLA i klassen berättade vad de gjort under hela sommaren. Det var lite långtråkigt, men samtidigt kul att höra vad de andra gjort. Min mentor hade fått en dotter; Siri. Vi slutade ett denna dag.

Då när jag kom hem hade jag fått post :) En sak från tradera hade kommit till OKQ8, så jag och älsklingen cyklade bort och hämtade mitt paket. Vårt nya påslakan hade också kommit som Nilla hade beställt till oss :) Äntligen liksom :D Skulle gått och lyssnat på säkerhetspolisen, men vi hittade knappt dit, så det brydde vi oss inte om. Åt korv med bröd istället hemma :) Mös framför teven också med olika program. Gick och la oss tio, men somnade typ halv elva.

Nu idag fick jag gå upp halv sju, för att jag skulle hinna äta, sminka mej, klä på mej och VAKNA! Är så himla trött nu och det är verkligen på allvar nu med att skolan börjar. Tog bussen tillsammans med älskling till Viktoriagatan och gick sedan resten av biten till Stefans skola och jag fortsatte till LBS. Lyssna på min absoluta favoritlåt just nu: Alphabeat - Fascination på vägen.

Aulan var vår samlingsplats idag också och kommer förmodligen bli det imon med, den sista dagen innan det riktiga schemat startar igång. Och det kommer bli ett helvete ^^ Måndagar och torsdagar har jag bara en lektion; franska, men ska byta till tyska. Den tiden på den resterande dagen lär bli till att göra projekarbetet. Tisdag har vi först Projektarbete i en timme och sedan har vi också en lektion - en LÅNG lektion. Till klockan fyra, från halv tio. Onsdag samma, bara design & information från halv tio till fyra. Fredagar är värst. Slutar kvart i fyra, då vi först har naturkunskap, mentorstid, engelska och sist svenska. USCH! Ahja, bästa schemat hittills i alla fall.

Idag skulle vi jobba i grupp och göra en nyhetsportal (don´t ask) och ämnet var OS. Jag skulle först skriva ett reportage om Alexandra Engen, som bröt nyckelbenet två dagar innan OS. Men hon svarade aldrig på sin mobil och då fick jag idén att ta Susanne Ljungskog. Ringde henne, men hon svarade inte heller, fick i alla fall spela in ett meddelande på hennes mobil. Jag gick hem vid tolv.



Kommentera här: