27 december

Ja, nu har det varit julafton och det alla väntar på nu är nyårsafton. Jag och Stefan vet fortfarande inte riktigt hur vi vill ha det iår på nyår, men ja, vi har några förslag. Förmodligen ska vi vara hemma i Småland, som jag är mycket glad för :) Förra året var vi nämligen i Halmstad med Stefans mamma och pappa, men iår ska det bli andra bullar :)
Följande förslag ser ut:
- Vi är hemma med mor, far och deras 4 vänner + en syster kanske.
- Vi är hemma som ovanstående, men att Nicco kanske är med.
- Och sista förslaget är att vi är i Ljungby, hemma hos Nicco.
Ja, vi har en del förslag, men vet inte riktigt hur nyår blir. Jag och Stefan har aldrig varit riktigt för att vara på fester och så. Vi sitter hellre hemma med varandra och myser :) Mycket bättre än att allt kanske slutar i katastrof ^^.

Vad hände på julafton kanske ni undrar nu? Ja, först var vi hemma hos pappas släkt. Vi var 10 stycken. Skulle egentligen varit 12 stycken, men syrran och hennes kille var i Trollhättan och kusinbarnet hade attackerats av förkylningsbaciller. Usch då. Vi åt god frukost och sedan gick nästan alla utom jag, Michelle, pappa och Stefan ner och badade i deras badtunna. Vi tittade klart på filmen Parfymen och sedan var det dags för hemfärd. Jag öppnade en julklapp från Stefan som var en fin ring silverring med en lila sten i mitten. Men ska byta till en större storlek, var lite liten ^^. Sedan öppnade jag en julklapp från mamma och pappa, som var ett par nya joggingbyxor. Det behövdes verkligen! Och sist innan vi åkte hem, öppnade jag en julklapp från farbror och "faster". Där fick jag två påslakan med safarimotiv på.

Och så åkte vi till Halland igen. Och på vägen dit, öppnade jag ännu en julklapp från mamma och pappa, eftersom mina nerver inte mådde bra av att inte få veta om det var en Ipod Nano eller ej. He he. Och det var en Ipod Nano, en ROSA. Ni kan ju förstå att jag var superglad! Så söt och så liten den var! :)

Nilla anlände till Stefans pappa strax efter att vi kommit. Och vi såg först på Kalle Anka som nog är allas tradition att titta på. Men Lars, stackarn, låg inne på sitt rum och vilade sitt knä. Ingen jul riktigt var det, eftersom Lars inte var med i gemenskapen eller vad man ska säga.. Efter Kalle Anka, lagade vi mat. Det blev grönkål (som nog alla hallänningar äter), prinskorv, köttbullar, julskinka och mina crustader med kantarellost i, mums. Efter det satte vi oss, inte Lars då, i soffan och åt ischoklad, skumtomtar och knäckte nötter. Och så delade jag ut alla julklapparna.
Jag fick:
-
Jag vill ju ha en riktig kanin, men fick ett gosedjur i kanin i stället. He he. Mycket fin :)
- Parfym.
- En resa till Göteborg med älskling + en prenumeration på FRIDA.
- Ett smyckesskrin.
- Boken I en annan del av Bromma av Martina Haag.
- Presentkort på IKEA från systrarna och Christian på 450 kr. MUMS.
- En rosa pläd med döskallar på.
Kanske ha glömt nått, men det tror jag inte :)
Sedan åkte Nilla hem och jag och Stefan kollade på den film han fått från mej; 1408.

Sedan igår var vi i Helsingborg. Vi köpte upp hela presentkortet på IKEA och allting är till vår kommande lya tillsammans som vi just nu söker.
- 4 muggar.
- 4 tallriksunderlägg.
- 1 slickepott.
- 3 grytunderlägg.
- 1 sprayflaska.
- 1 påshållare.
- 1 vattenkanna.
- 1 kaffeburk.
- 1 bokhylla.
Kanske glömt nått här också...
Sedan körde vi in till Godisflyget utanför Markaryd tror jag.

När vi kom hem till hemmet, var det dags att gå in till grannarna. Varje år har vi kommit dit annandag jul och ätit lutfisk och lite annan julmat och sist gröt och brulépudding. Trevligt, trevligt. Var hemma vid tolv ungefär.

Nu idag var vi på Jysk och handlade en tevebänk till Nilla. Och har ätit lite rester från julafton. Dessutom funkar inte min data, men pappa körde till hans kompis Jan och hans son är sådan datanörd, så förhoppningsvis kan han laga den, men jag ska ändå ha en ny, bara att jag ska överföra alla grejer på ett USB-minne. Har alla mina bilder där osv. Senare ikväll kommer två grannar, som vi också brukar äta gröt tillsammans med. Sedan ska vi åka hemåt, Stefan ska jobba imorgon.

overandout.

Kommentera här: