45 min

Idag är det fredag och denna vecka har gått både fort och långsamt. I onsdags gjorde jag ju min artikel till skoltidningen. Det gick sådär. Var nervös och så, men jag fick ihop en bra story :P Ska renskriva i helgen och få till allt. Ska ta med mej bilderna hem också idag.

Som alla andra år, så har vi inte riktigt haft något luciatåg. Förra årets treor har alltid stått för musiken, oavsett vad som hänt på skolan och det är det man saknar idag. Inget luciatåg och ingen musik i aulan. Istället får man bara fika. Tråkigt. Men jag övade på provet och det gick bra :) Och jag fick VG+ på mitt arbete. Wohoo!

Idag tog det 45 minuter in till stan istället för en halvtimme, som det brukar göra. Igår träffade jag min tvillingsyster på järnvägssationen. Hon skulle hem till sin pojke i Trollhättan och behövde lite sällskap. Jag träffade också Sandra, den person jag beundrar mycket, som jag förmodar skulle hem till Ystad. Jag intervjuade henne i onsdags och tog lite bilder.
Väntar nu på att Stefan ska sluta. Jag ska med honom hem. Mår inte alls bra att vara i skolan. Har ont i magen och huvudet, men endå så är man glad. Jag tror det är för att det är helg och att vi imorgon ska kolla bio :) Vi hade i alla fall tur med vädret igen är det som vi ska se och jag längtar.

Annars händer det ikväll, att vi ska på Tripple & Touchs julkonsert som är på Halmstad Teater ikväll. Trevligt.

overandout.


Kommentera här: