8 december

Helgen har varit bra, bra. I fredags var jag glad för att vi skulle byta lite miljö och komma bort från Halmstad osv. Pappa hämtade oss och vi körde hemåt. Vi åt lasagnette när vi kom hem och det var gott. Linda var på hockey, Solli i Trollhättan och mamma på musikalen Chicago i Växjö. Så jag och Stefan myste framför teven, medan pappa vilade inför hans körande då han skulle hämta mamma och Linda. Vi kollade på Robins och lite av Fredag hela veckan. Kevin och Alice är i final i Idol och jag tycker om båda två, men Anna skulle ju varit med!

På lördagen skrev jag ner lite recept och sedan övade jag lite på mitt franskaprov. Sedan gjorde jag mej i ordning till kalaset för Robin, som fyllde 16. Vid tio i sex åkte vi till dem och vi fick tre sorters lax, potatis, sallad, två såser; en kall och en varm och den varma var sååå god :D Sedan umgicks vi med Michelle och hennes kusiner Yasmine och Nora. Vi kollade på Svensson Svensson och The Perfume. Sedan blev det tårta och marängsviss. Vid klockan halv elva åkte vi hem.

Igår hade jag fruktansvärt ont i huvudet. Jag sov hela vägen till Halmstad och jag fick ännu mer ont i huvudet när jag tog en Panodil. Stefan och Nilla gick runt och städade och packade ner saker i källaren och jag fick dåligt samvete för att jag inte hjälpte till. Mådde skit och lite illamående hade jag också. Låg framför teven och tittade på One Tree Hill, Andra Avenyn och Parlamentet innan Stefan kom in och tog hand om mej. Han kom då och då och tittade till mej och var så gullig. Sedan kom han hem och då mådde jag mycket bättre. Hade tagit en Ipren och det hjälpte. Så jag började stenplugga på mitt franska prov och Stefan pratade med Lars. Sedan kunde jag hela provet och klockan halv elva, då Stefan och Lars pratat klart, kunde vi nana :)

Idag gick provet bra :) Fick G :D Yääääy for me :)

Stefan kommer snart, då vi ska till Lars på sjukhuset och sedan ska vi ju bo hemma hos Lars denna veckan.

overandout.

Siddi och Majsan verkar fortfarande vara tillsammans. Jag och Stefan, syster Linda, kusinbarnet Michelle och en bild från kalaset.

 

Kommentera här: