imorgon

Imorgon är det julafton, men jag har ingen riktigt julkänsla -.- Tycker detta är jättejobbigt, för jag har alltid haft detta... Hmn... Det har varit ganska mycket nu på sistone, så jag kanske inte riktigt har fått känna efter.

I torsdags förra veckan, slutade vi skolan. Skönt. Det kommer bilder nedan och på annat smått och gott. Vi (jag, Carrow, Ida, Chelle, Emme, Visa, Malin och Chelles syster och kompisar) stannade kvar i skolan och gjorde pannkakor och Carrow fick sina julklappar från oss. Hon blev jätteglad. Bra.

Och vi skulle ju egentligen åka hem till mej på fredagen, men så blev det inte. Vi stannade en extra dag för att hjälpa Lars. Och på lördagen klockan nio på morgonen handlade vi all julmat till honom. Sen, äntligen, fullastad med alla julklappar och packning, åkte vi mot Småland. Vi körde genom Mästocka och ut till Vrå. Men då jag fick den idén att vi skulle köra mot Torpa. Ja, det gick ju inte så bra. Jag kan säga att vi kom tillbaka på den väg där vi skulle kört in till Torpa. Vi hade alltså kört i en cirkel... ha ha. Så efter tre timmar och inte 1,5 timme, så var vi äntligen hemma.

Spelade Wii och Guitar Hero med Stefan och jag fick lite panik, men sen så ^^. Syrran och hennes kompis skulle in till stan, så det var full rulle i huset. Mysigt.

I söndags var vi på Gränsbygdens Köpcentrum och hittade faktiskt en del julklappar till Stefans far. Och jag köpte två ljuslyktor och en ljusslinga, medan Stefan handlade öronproppar till praktiken. Sen gick vi även in i mataffären, där jag träffade min gamla lärare då jag gick i lågstadiet. Det var roligt.

I går var det en lång dag i Ljungby. Först tandläkaren vid klockan halv ett. Sedan åt vi lite och träffade sedan min älskade Malmis<3 Hoppades att Frida kunde vara med, så att vi kunde prata om ett och annat, men hon jobbade. Alla caféen verkade vara fullproppade, så på skoj, sa jag att vi får väl gå till sjukhusets café. Vilket de andra tyckte var en bra idé. He hu. Både jag och Malm tog en varsin biskvi och mineralvatten, medan Stefan tog julmust och en bit prinsesstårta. Vi satt och pratade, men jag kunde knappt äta för att en handikappad person satt och stirrade på mej hela tiden. Jag klarar inte av att någon stirrar. Usch. Sedan drog vi oss hemåt till Nicco, där hon bjöd på pepparkakor, lussebulle, godis, kärleksmums och min favorit, Rocky Road. Vi bytte julklappar och vi valde att öppna dem redan där, tillsammans. Vi fick en bok som David Batra gjort. Den med en massa lappar osv. Och fyra snygga muggar. Någonting till vår planerade flytt tillsammans :) Sedan ville hon att vi skulle med och handla julklapp, så det gjorde vi och sen köpte hon en blomma till hennes föräldrar också. Och sen åkte vi hem. Gick och la oss tidigt, eftersom vi skulle upp tidigt idag. Igår fick jag Malmis julkort och ett paket från Terese<3

Stefan ska jobba och klockan halv fem gick vi upp. Jag sov ända vägen till Halmstad och Stefan körde. Sedan åkte Nilla iväg och jag blev ensam hemma. Sov till klockan tio, då Nilla kom hem och sedan har vi nu ätit lite.

Nedan är det bilder från diverse som julkonserten med Tripple & Touch, julstök hemma och julavslutningen på skolan. Håll till godo!
overandout.

Kommentera här: