jordskalv?

Idag klockan 06.22 skulle det ha hänt något spännande, men samtidigt lite läskigt. Ett jordskalv som var mätt 4,7 på richterskalan skulle ägt rum i Skåne, Blekinge och Danmark och lite fler ställen i södra Sverige. Halland var ett av dem. I alla fall vad jag hört. Det går liksom inte att undvika att höra om det, eftersom hela skolan pratar om det. Uppenbarligen har jag och Stefan ingenting känt, eftersom vi vid den tiden var på väg in till stan. Och jag sov i bilen och hörde mej själv snarka. Det var en spännande upplevelse det också. Ha ha. Har aldrig hört mej snarka och ingen annan har klagat heller, så jag undrar vad det är som händer med mej. Ibland när jag sover riktigt tungt, brukar det bli att man snarkar till.

Igår lämnade jag ju in min artikel till skoltidningen och Martin tyckte jättemycket om den. Jag blev så jädra glad. Äntligen har jag skrivit en riktig artikel till en tidning. Sinnesjukt. Det är en av mina drömmar att få mina grejjer publicerade på riktigt. Och jag lägger här upp en del bilder från själva dagen då det var modellfoto på skolan.

Hade fått ett julkort ifrån Elin som jag pratar flitigt med på msn. Jag blev glad över att jag fått det. Det värmer. Och jag har ännu inte postat brevet till dej, Terese, men det ska jag göra nu när jag kommer hem till Ljungby. Have no money... ha ha.

Stefan kom hem vid klockan två och då skulle han ringa till SJ för att få ut den sista biljetten till min resa som julklapp. Jag fick veta att vi ska till Göteborg, men mer får jag inte veta. Dessutom vet jag eller vi har bestämt att vi ska köpa våra löftesringar där. Inga riktiga förlovningsringar, utan bara "i väntan på riktiga ringar". De är svarta och är gjorda av sten. En sådan ring jag fick av Stefan en gång, men tappade den när jag kastade maneter på Stefan och mamma i somras. Synden straffar sig själv sägs det.

Efter att han ringt, så ringde vi runt till olika lokaler. Tönnersjö bygdegård var upptagen den 12 juni och vi vet ju inte riktigt hur många som kommer ännu, men runt 70 personer. Och i Tönnersjö gick det in 110 pers. Vi har nu två andra lokaler som är nominerade och jag verkligen hoppas att vi får någon!

Sedan åkte vi till Lars på sjukhuset som förmodligen kommer hem imorgon, onsdag. Sedan körde vi till Mellbystrand och handlade på Maxi. Vi åt potatiskroketter och hamburgare med bröd när vi kom hem. Orkade bara en hamburgare med bröd och små ynka kroketter. He hu. Sedan myste vi i soffan och tittade på Äntligen hemma och sist Dödsdomen innan vi gick och la oss. Den serien var bra och går idag och imorgon också. Och vid tio gick vi och nanade, men det var svårt att somna.

Idag är jag hes och har ont i halsen. Min sångröst är inte alls som den brukar vara :/ Detta suger.

overandout.

     

Kommentera här: