nervös

Idag sker det, idag händer det. Ett medium ska hem till oss och jag... jag är så jävla nervös. Tänk om han säger att det är måmå och några fler som finns där. Och Stefan ska inte vara med -.- Han ska vara i skolan vid den tiden för en sak och jag vill så gärna att han är med om jag bryter ihop. Men jag är stark också.

Inatt har jag sovit ganska illa. Vaknat från och till av min hosta och för att jag har ont i halsen. Usch. Så jag ringer till skolan och säger att jag inte kommer, sen blir det mys i sängen... och sedan går Stefan upp för att elda och jag somnar om skönt. Från och till kommer han in och väcker mej, för att jag ska göra frukost, medan han "paketera" grönkålen vi kokade igår. Av en stor säck, blir det bara en skål. Sjukt lite. Jag tyckte om grönkålen, när den var klar, men så säger Stefan att den ska stekas också... Usch.

Jag kollar teve och Stefan tvättar bilen. Dessutom kommer Lars hem idag från sjukhuset. Så vi får se hur han klarar sig själv och så vidare. Om vi kan ta oss hem till helgen eller ej. Det vet man ju inte riktigt om jag klarar sig själv.

Sitter nu och lyssnar på The Smiths - Panic som jag blev kär i då den var med i vår sketch The Dead som vi gjorde i engelskan. Det är klasskompisen Emmes favoritband där Morrissey är med och jag älskar rösten och låten!

Läste Sandras kommentar Jen! Du får lova att se till att en kopia av tidningen hamnar hos mig i Ystad, hade uppskattats så väldigt mycket! KRAMAR och jag ska skicka ett ex till dej, Zandie, på posten, så du får gärna msn:a din adress på msn :) Såklart du ska få ett ex!

Läste även hennes senaste blogginlägg (www.zandiee.blogg.se) där hon skrev om hur mycket hon tycker om hennes Andreas och det gör mej glad att det är fler än mej, som är riktigt lyckliga!
    Jag känner exakt samma hon gör för sin man som jag gör för min. Inget finns bättre än min Stefan <3 Vi hade en tvist i måndags tror jag det var, men jag är glad att vi redde ut det och nu har vi det bättre än någonsin!

Igår åkte vi till Maxi Flygstaden, för jag skulle ha min Date parfym, som luktar äpple. ÄLSKAR DEN DOFTEN. Men jag hittade den ingenstans! Inte heller på Maxi Mellbystrand hittade jag den -.- Men så, hittade min kloka man den - med en ny design och inte alls såg det ut som Date parfymerna :O Inte ens min äppleparfym fanns kvar! Jag blev arg kan jag ju säga. Men jag köpte en i alla fall, Truly hette de och luktar lite skogsbär... Fick också ett gosedjur av Stefan "för att jag är så snäll".

Jag kommer att blogga mer senare, då mediumet har varit här, så att ni får veta hur allt gick :) Stay tuned!

overandout.

Kommentera här: