vad är det som händer?!

Ja, igår var jag skittrött, men glad. Jag hade fruktat för att gå på franskan och göra provet jag skjutit upp med i två veckor... Jag var rädd för att inte klara det... och vad gör jag? JAG KLARADE DET! Det var en stor lättnad. Har klarat alla proven i franska och det var sådan lättnad att i det ämnet behöver jag inte se tillbaka och ha en massa kvar.

Stefan kom hem vid fem-tiden och duschade, sedan åkte vi till Max och firade lite eller vad man ska säga. Sedan hälsade vi på Stefans pappa som har lagts in på sjukhuset för att han ska opereras. Vi irrade runt som galna höns eller vad det heter i nästan hela sjukhuset. Vi hittade inte avdelningen där han skulle vara. Men till slut. Yäääy. Jag var så matt i kroppen. Efter det drog vi hem till Lars, där vi denna veckan ska bo. Härlig. Bara jag och Stefan i ett hus. Att vara sambosriktigt. Helt sjukt.

Idag fick vi gå upp klockan fem... zZzz. Jag var trött som f-n. Sov till halv sex, för Stefan hade gått ner i källaren för att elda och ja, han hade inte kommit upp förrän halv sex. Så jag fick sova lite längre än vad som sagts ^^. Sov också när vi var på väg in till stan och när Stefan hade gått, fick jag sova i bilen i timmen. Skönt. Eftersom jag inte ville gå hem till lägenheten satt jag i bilen till klockan blev halv åtta och busshållplatsen var bara någon meter ifrån mej, så jag hade inte långt att gå :)

Har nu pratat med Martin. Det har kommit ut en tidning av LBS-elever och jag ska vara med som journalist i den. Yäääy. Redan imorgon ska jag vara en rykande färsk journalist. Kul :)

overandout.

Kommentera här: