ångest.

Igår fick jag ingenting skrivet på mitt projektarbete. Satt med det, men det kom ingenting från min hjärna ner till tangenterna. Man får liksom ingen inspiration när man är hemma hos Stefan. I skolan skrev jag nästan en hel sida. Och det har nu gått  50 % av tiden på projktet och det enda jag åstadkommit är en hel sida nästan. Jag är sådan ångest. Min lärare Sabine sa att jag skulle sätta mej i skolan då, eftersom det är där som jag kunde skriva den där sidan. Att jag sätter mej och bara skriver i flera timmar. Jag ska göra detta varje måndag och på torsdagar. Sitta i skolan och vara där till kanske klockan ett eller nått. På torsdagar kan jag sedan gå hem med Stefan vid halv två tiden. Usch. Give me some inspiration!

Igår var vi också på Stenalyckan och handlade lite. Butiken Zimzalabim har stängt igen. Det var inte oväntat, eftersom de inte har några kunder knappt. Så vi gick istället till Eko:- där jag handlade lite till scrapbooking. Jag är inte haj på det. Vill bara inte göra megamassa på det, utan bara lite. Har ett album med bara saker som jag och Stefan har gjort. Fint minne. Sedan var vi på Brio. Jag tittade på alla fina barnvagnar. Usch vad jag vill ha barn! Ja, tyck att jag förstör min framtid eller vad ni nu tycker, men jag har träffat en man som jag älskar. En man som tar hand om mej och en man som jag vill skaffa familj med. Vad är det för fel på det?

På Brio har de en sådan gosedjursautomat och Stefan kan ju inte riktigt vara ifrån dessa maskiner. Men det trodde jag han kunde idag. Han messade "kommer ni ut?" och vi gick då ut. Jag blev besviken för att han inte skulle försöka ta ett gosedjur till mej, men så sa han när vi stod där ute. "Ta upp mina reflex, baby" och när jag öppnade Grizzly påsen (vi hade varit där också och köpt kattmat och en leksak till Lillis) så låg där en nalle med texten "I love you" på. Naw. Han hade tagit den till mej. Jag blev jätteglad.

Sedan gick vi till Jysk och sedan till Rusta. Jag handlade inslagningspapper med lite rockig touch. Supersnyggt! Och min gran. Den rosa julgranen blir på fredag eller på söndag min :D Jag längtar. Jag tycker det gör inget om den är rosa. Det är bara snyggt! Och när jag köper den, skänks 50 kr till prostatacancer. Det är väl ett + :)

jag är trött.

overandout.

Kommentera här: