inte morgontrött.

Igår gick jag hem vid ett-tiden för att jag mådde dåligt. Var hängig, trött och hade huvudvärk. När jag kom hem igår, så sov jag i en timme ungefär och sedan kom Stefan och myste med mej. Efter det gick vi och handlade på Maxi och jag handlade Kinder egg... mumms! Fick tre olika figurer. Ha ha. Sedan myste vi framför teven. Och vi gick och nanade vid klockan nio. Härligt.

Idag på morgonen gick Stefan och jag fick sova vidare - sovmorgon till halv tio :) Sedan drog jag mej iväg med min sjal runt halsen (inte en nyköpt utan jag bara bytte, eftersom den andra inte värmer) och med mina nya svarta vantar. Skönt. För en gångsskull frös jag inte ^^.

Har nu Grafisk Kommunikation igen. Till klockan fyra.... Usch. Men ska bara färglägga en bild, så hoppas jag blir klar med den idag, så kan jag sitta med min emoticon imorgon. Emoticon är en sådan som finns på msn... en animation av en gubbe eller så kan det vara en stillbild. Typ en sådan här: :-) Det är en emoticon, men vi ska göra en helt egen och eftersom jag äääälskar musik, så ska jag nog göra en som sjunger :) Fiffigt va ;)

Pratade med min gamla rumskompis på mess. Hon och jag ska ses efter den 30:e november, för då har jag pengar :P Det var längesen vi sågs och jag saknar henne.

Har inte heller mycket batteri på mobilen :/ Brukar alltid ha laddaren i väskan - det är viktigt. He he. Jag tycker om att ha den där, för då kan man ladda den i skolan :)

Imorgon är det torsdag, vilket innebär bara en lektion - franska. Efter det brukar jag ju bara åka hem och göra projekt eller nått, men jag ska imorgon vara kvar i skolan till halv två, som jag sa innan. Ska då göra klart mina grejer i Grafisk Kommunikation.

Till helgen ska vi på Wapnö julmarknad tillsammans med Stefans pappa som jobbar där. Och ska vara hos honom över helgen. Sen ska vi på lördagen kanske till IKEA, bara jag och Stefan <3

overandout.


Kommentera här: