sovit gott.

Igår var det för projektlektion, där vi gick igenom lite saker. Sedan hade jag en 6 timmars lång lektion med grafisk kommunikation. Kul? Ja, sådär. Satt framför datorn och gjorde en etikett till vår uppgift - skapa en ny vinsort. Vinet ska heta Picnic och jag är äntligen klar. Den blev ganska snygg.

Efter skolan kom Stefan och hämtade mej, då han glömt min laptop och min cdbok, så vi fick köra in till lägenheten för att hämta detta. Jag är försenad med cdboken på 8 dagar och jag måste lyssna klart på den. Men jag kopierade över det till datorn som man fick göra. Det var 10 skivor och minst 15 kapitel på varje. Kul. Var hos Stefans pappa, som kom hem igår och vi eldade lite åt honom och så. Planet var försenat och han skulle egentligen komma hem vid nio, men kom istället hem vid tolv.

När vi kom hem vid åtta, tittade vi på Äntligen hemma och sedan somnade Stefan, då jag också var trött, gick vi och la oss. Kom på att jag började vid halv tio dagen efter, vilket jag då ville titta på Andra Avenyn och Morgonsoffan, men nej, jag somnade tillsammans med min älskling.

Klockan ett på natten, hörde vi en smäll. Då hade Max, som nu har börjat vara i fönstret, vält ner vår nya fönsterlampa. En liten rund lampa från IKEA. Kul. Typ ingenting kvar utav den.

Nu sitter jag här i skolan och har precis haft lunch. Mycket god mat. Ska snart ställa ut våra vinflaskor, men jag har ännu inte skrivit ut mina grejjer. Är klar och allt, men har bara inte skrivit ut det.

overandout.
 

Kommentera här: