trött och trött.

Idag kom jag iväg till praktiken, men det sas emot. Får ju inte göra nått kul som sagt... Orkar inte snacka om det mer, så nu ska jag berätta om gårdagens resa :)

Klockan 06:20 åkte vi in till stan för ta Vallås bussen. När vi kommer till Supermarket, så står det bara pensionärer. Detta visste vi eller hade någon liten aning om att det bara skulle vara pensionärer med. Så upp på bussen vi går och yes, vi är på rätt buss (två bussar) med sammanlagt 93 resenärer åker vi ner mot Ystad, där vi ska stanna och äta lunch. 30 kr för en fralla med ost och gurka på + kaffe. Mums?! Nej. Jag dricker inte kaffe, så tog lite, eftersom jag var så törstig. Inte värt 30 kr... Sedan lyssnade vi på en kvinna som sålde ullbäddar. Ett bäddset; täcke, kudde, örngott, madrass = 16 000 kr... Vi som var där idag, fick rabatt, så för 8 000 kr kunde det bli vårt. Nej tack. Men pläden för 1 295 kr kunde jag gärna köpt. Men det blev det inget heller av. Efter 1,5 timme, har denna kvinna pratat klart och vi får vår lunch för 72 kr. Inte värt det alls! Riset var klibbigt och ingen smak alls. Resten var god (kyckling med lime, sallad, sås och bröd) Men absolut inte värt att vänta på!

Sedan sprang jag och Stefan iväg för att ta ut pengar. Då vi kom in mitt i stan och fick gå till två bankomater som inte fungerade. Den tredje ville ge mej pengar. Om jag har rätt, så va det en stor vit byggnad på "torget". Om jag inte är tokig, så var det den bank som de spelade in "Wallander - Byfånen". Men jag vet inte. Sandra, du kanske vet? :) Dessutom tror jag att jag såg den byggnaden som de hade till polishus i filmen. Men ja, jag är kanske ute och cyklar, Sandra?

Sedan kom vår buss och vi åkte ut från Ystad och ner mot Kivik och Österlen. Var först på en äppelodling, som var mycket finare än den andra. Köpte knäck, en påse äpple och en påse med potatischips från blå kongo potatisen. Mycket goda!Åkte sedan vidare till den andra äppelodlingen, där vi inte köpte nått. Sedan körde vi till äppeltavlan i hamnen. Det var 35 000 äpplen på den tavlan om jag minns rätt. Tavlan hette "Pomona". Sedan bar det av hemåt. Sov sammanlagt 3 timmar på resan ^^. Tröttis.

Var hemma vid halv åtta, då vi myste framför teven :)

overandout.

Kommentera här: