äntligen nu datasladd :D

Igår var det lite jobbig kväll. Bråkade med min älskade Stefan och jag HATAR att bråka med honom. Men idag löste sig allt och han skrev ett sådant gulligt mess :) Jag försov mej, så jag stannade hemma, hade bara en lektion på morgonen. Och jag slappade framför teven med först Rix Morron Zoo, innan bejbi åkte till skolan. Sedan slappade jag :)

När bejbi kom hem, så myste vi framför teven innan vi tog bussen in till stan för att ta ut pengar, ta en annan buss för att komma till Siba, där vi köpte en ny datasladd till min laptop. Den andra ville inte längre, det var två jack i den och datorn stängdes så fort man rörde sladden. Så nu har jag en ny och jag hoppas att denna kommer funka. Det är 20 watt för mycket och det kunde inte skada datorn sa han på Siba, men ja, om det nu gör det, så får vi ju skadestånd eller vad det heter ^^. Ska också köpa en ny dataväska någongång av studiebidraget. Hittade en skitfin på Siba.

Tog bussen in till stan igen, där vi skulle möta upp Stefans mamma, men hon skulle inte komma in förrän vid åtta, från hennes kompis, så vi åkte hem igen och jag har nu duschat. Ska kolla på Sjukhuset och Idol, sedan handla. Måste ha något till imorgon på naturkunskapen. Har en tretimmarslektion och vi ska vara på stranden i Tylösand.

Slutar skolan kvart i fyra imon - segt. Efter det ska jag nog träffa min vän Sophie som jag inte träffat på ett år (!) och vi ska snacka skit och ha kul :)

overandout.
1 Nicolina:

skriven

30/10 kommer han till älmhult.. Joo du vet vem jag menar !!? :PKram

Kommentera här: