fotjävel.

Jag var hemma idag för att vila foten. Jag har fortfarande lite ont och haltar. Inte kul att vara i skolan till fyra och ha ont. Ändrade mej alltså när jag egentligen skulle till skolan. Jag tänkte igenom det och jag ville inte belasta den för mkt.

Satte mej och spelade The Sims 2 innan Nilla kom hem, då jag duschade och bestämde mej för att plugga. Då kom Stefan hem och pluggandet fick ligga åt sidan. Sov tillsammans med han i två timmar, efter att vi rett ut ett bråk och vi sa förlåt och blev sams igen. Som tur var.

Ikväll börjar den nya serien Oskyldigt dömd och den ska vi se :) Idol är också och det får man ju inte missa.

Har inte skrivit något mer på min bok :/ har verkligen ingen inspiration. Kanske får det efter att jag pratat med Nathalies mamma :) Annars vetifan hur jag ska göra....

Har ännu inte fått prova min nya jacka :/ men imorgon ska jag till skolan, har bara en lektion som är franska på Blanka, haha, där rimmade det :) Det värsta är bara trapporna... Det är liksom fem trappor upp till lektionssalen. Kommer säkert att komma försent. Men jag ska ta en tidig buss, så jag inte gör det. Vill ha en bra plats till provet :)

Ska plugga naturkunskap också, eftersom vi har prov på fredag :/ ångest var ordet... haha.

overandout.


Kommentera här: