36 dagar kvar

Fick idag veta att det är 36 dagar kvar till studenten!
Fan va najjs! Dessutom ska sammanlagt - än så länge - inte 16 stycken komma på vår student. Känns trist, men har minst 70 stycken kvar som ska anmäla sej ^^. Har fått reda på alldeles för mycket idag, en annan sak är att jag fick G i betyg i Steg 1 i franska och IG i Steg 2. Känns skönt det med. Sedan på naturkunskapen - där vi just då hade sexualkunskap - så skulle vi kunna ALLA delarna i snippan och snoppen (a, vi får ju använda lite finare ord här ^^) Och det var sammanlagt kanske 9- 11 delar. Tre bilder, på snippan, snoppen och kvinnans inre organ. Så i slutet av lektionen hade vi ett förhör på det. Så nu kan man alla delarna på det ^^.

Fick också veta
Att det blir en Göteborgsresa den 4 juni, då vi ska till Universeum och som jag kanske nämt, så blir det 3 gången för mej. Men ja, allt är gratis :) Och dagen efter, en fredag, är vi lediga :D Mums! Vi får väl se.

Sitter just nu och drogar dessa låtar på YouTube:
- Brolle Jr; Det är hon, från Sommarkrysset = SÅ JÄVLA BRA!
- Staffan Hellstrand: Lilla fågel blå, också från Sommarkrysset = SÅ JÄVLA BRA!
Usch. Ryser som fan! ^^

overandout,
jennsiii
1 E l i N:

skriven

för mig är det väl 406 dagar kvar till studenten :P och jag har inga släktingar som kommer. har jag tur kommer mina föräldrar, mer än så kan jag inte räkna med tror jag. ^^

Kommentera här: