helgen

I fredags kom vi hem till Stefans pappa
Jag och Stefan lagade mat och vi hade det mysigt. På kvällen var de ute i verkstaden och fixade lite, Stefan kom vid halv tolv och hans pappa stannade kvar till halv två på natten. Jag satt själv och kollade på Talang 2009, Berg Flyttar in och Rånarna. Och sedan då filmen var slut, så kom Stefan in och vi gick och nanade.

Förresten med Talang 2009
Där var ju barnmusikgruppen Tuta & Kör och jag är ju uppväxt med dem. När jag var liten var vi på Östersjöfestivalen som vi alltid är på och då var detta band där. Det är ju en man och en kvinna som har en så underbar energi. Alltid glada. Och musiken är faktiskt bra, trots att det är barnmusik. Och vi köpte ett kasettband med dem - inga skivor på den tiden typ. Och sedan i somras fick jag återse detta par när de var på vår camping. Vi har ju en sommarstuga i Sölvesborg (<3) och där kom dom dit. Min kusin ville så gärna gå ner och se, så jag och hennes syster gick ner och kollade. Och så var de med i Talang 2009 och jag blev återigen glad för deras musik. Jag tycker inte människor ska håna dem så mycket. Markoolio och Tobbe tyckte ju inte alls om det, men tänk på alla barn. De blir ju så glada av denna musik. Jag tycker de var väl värda att gå vidare, som de nu gjorde.

Lördagen blev till att jag skrev mitt projektarbete
Är snart klar :) Bara rapportskrivningen som jag ska göra klart och den är den svåraste. Vi lagade mat och åt och sedan blev det mys framför teven med Robinson 2009 och vad roligt att se att Jarmo lurade Christian och dem med att han var immun. Jarmo är en sådan skön kille!

Så igår blev det hemresa till Halmstad igen
Vi delade ut reklam och sedan åkte vi och handlade. Stefans halvbror var på besök och jag missade halva One Tree Hill.

Idag mår jag sådär.
Har ingen energi och jag känner att jag bara vill dö.

du ger mej falska förhoppningar...

overandout,
jennsiii


Kommentera här: