äntligen

Idag kommer jag att få åka in till stan
Nu kanske ni undrar varför jag inte fått åka in tidigare och det svaret är enkelt. Stefan jobbar i Mellbystrand denna vecka, så jag kommer vare sig från stan eller in till stan. Det var egentligen sagt att jag skulle vara hos Nilla då Stefan jobbade, men i och med att han jobbar i Mellbystrand beslöt jag mej för att vara hemma hos Stefans pappa. Samtidigt som det har varit långtråkigt, har det varit rätt skönt. Men jag hade inte gjort så mycket. Bara sovit till elva, tolv, ätit frukost, suttit vid datorn, kollat teve/film och sen läst en massa. Har snart läst ut Twilight: När jag hör din röst. Och detta på två veckor.

Så det kommer bli skönt med miljöombyte
Egentligen vill jag inte in till stan heller, eftersom det börjat spöka igen i lägenheten. Vi ska ta dit hjälp faktiskt. Ännu en gång. Och jag kommer nog mest bara ligga framför teven. Hoppas min bok har kommit av Lauren Conrad. Den är i och för sig på engelska, men det är strunt samma. Tror inte att de kommer att lägga tid på att översätta den. Men man vet aldrig. Efter att Stefan jobbat, ska vi åka till Nillas koloniträdgård och göra det sista med staketet. Sen hoppas jag att få ha min älskling ifred. Vi har haft det lite jobbigt på sistone.

Igår när Stefan körde hem från Halmstad
Såg han ett gammalt bekant ansikte. Innan har jag tänkt mycket på henne och hur kul vi egentligen hade tillsammans, samtidigt som denna kvinna drev mej till vansinne. Ibland trodde jag och Stefan att hon verkligen försökte sabba vårt förhållande. Elakt sagt, men det gjorde hon. Hon gjorde allt för att förstöra och när hon flyttade, var det en befrielse för mej och Stefan. Allt blev bättre. Men nu när Stefan såg henne blev jag bara paff. Det var som om att mitt hjärta stannade.

Jag bad han köpa med sig hem glass
Eftersom jag innan hade jag sådana strutar. När han ringde sa han "Tror du det går bra med Ben&Jerry Half Baked?" Naw! Han hade köpt Ben&Jerry - min favoritglass. Det gick hur bra som helst! Och jag kunde inte sluta ät från burken när han kom hem. Vi åt upp alltihop. Mums.


Kommentera här: