hemma igen

publicerat i Min vardag;
Stefan kom hem vid halv fyra tiden
Jag åt korv med bröd, Stefan duschade och sedan drog vi till en busshållplats nära lägenheten. Och ja, då när man väljer att sätta in en liten buss med ca femton platser, så ska givetvis massa folk med. Vi var nästan proppfullt. Och det är ju då man önskar att de sätter in de vanliga bussarna. Men i alla fall. Vi hoppade av vid Motorhalland, för Stefan ville såklart se på sina favoritbilar Volkswagen och Audi. Sedan drog vi in till stan, hämtade biljetterna och gick mot Hemköp. Då där i skyltfönstret sitter en sådan söt hund - den hund som är min drömhund och som jag så gärna vill ha! En MOPS! Den satt där precis som att den var en del av hela skyltfönstrets reklam. Så jävla söt! Jag kunde knappt lämna fönstret för den var så underbart söt och den tillhörde ju mej. Varför ska dessa hundar kosta över 10.000 kr?

Gick in på Hemköp
Inhandlade lite dricka och drog oss sedan mot biografen Röda Kvarn. Handlade en stor popcorn och såklart skulle även Stefan ha sina baconsnacks för 29 kr. Rena rånet, men det är gott ^^. Gick upp till våning två till salong två och väntade. Vi var först på plats. Då kom Stefan på att han skulle kissa och eftersom de inte hade öppnat till salongen, så sprang han ner. Han kom upp igen och vi var fortfarande ensam. Då kom han på att vi glömde köpa den underbara kryddan till popcornen. Caramelsmak. MUMS! Så han fick springa ner en gång till. Hi hi. Och gratis är gott, eftersom jag fått två biljetter gratis som jag sagt innan idag.

Sedan öppnade dem portarna
Vi gick in och satte oss på vår plats. Sköna stolar. Tycker om att man har gjort stolarna som trappor. På så sätt ser ju alla :) Reklamen började och popcornen gick åt. Att biopopcorn kan vara så underbart godare ens dem man gör själv? Men nu har ju vi köpt kryddan, så nu kan vi också ha egna goda mumsiga caramelpopcorn. Reklamen om Flickan som lekte med elden kom upp. Ni vet uppföljaren till Stieg Larsson. Den är inplanerad att se kan jag säga och efter trailern längtar man! Noomi Rapace är skitsnygg :)

Hur var filmen?
Ja, spänning var det och en del humor. Stefan skrattade varje gång Gunvald Larsson öppnade munnen. Och visst han var rolig, men filmen var inte alls lika bra som de brukar vara. Sen förstår jag inte riktigt varför just denna filmen kom på bio. Som med den nya Wallander-filmen, den var ju inte heller lika bra. Men det är väl just för att det är en ny film av dessa filmerna. Gunvald har skägg i denna filmen, så gubbfasonerna har tagit fart. Sen när ville han ha skägg?

Efter filmen gick vi hem
Det var mysigt, för jag och Stefan fick prata med varandra och vi fick vara ensamma. Det var så skönt. Inga andra, bara vi. Vi var ju ensamma på bio med, men ja. Vi ska hem till mej i helgen istället och åker förhoppningsvis till Göteborg på Måndag, kanske sover över en natt på ett vandrarhem. Vi får se. Men allt är bra nu ♥ När vi kom hem gav Nilla oss fem trisslotter var. Eller Tacklotten som den hette. Detta fick vi just för att vi hade hjälpt henne med kolonilotten. Sammanlagt vann vi 70 kr, najs.

Imorgon kommer jag att skriva ett stor inlägg
Detta inlägg kommer att handla om min tid på sjukhuset då jag låg inne för gallsten. Vi får allt se hur ni läsare tycker om det. Vore kul att alla ni som läser, att ni skriver en kommentar. Har ju läsare, men verkar som att inga vågar eller vill kommentera mina inlägg ^^.
Ska nu snart se True Blood. Får se om det är nått att ha :)

Kommentera inlägget här :