alla <3 dag

Morgon
Vaknade vid åtta och skulle egentligen gjort iordning frukost till min älskling, men jag orkade faktiskt inte och dessutom hade Stefan redan bestämt sig för att gå upp. Så där sket det sig, men vi lagade istället en god frukost till oss båda. Har varit dålig med att uppdatera mej på senast, men det är så när man bor på landet för ett tag. Jag och Stefan går på GI-metod, eller kanske ett snepp värre kanske. Vi räknar våra kolhydrater. I GI-metoden räknar man inte, man bara tar bort det som innehåller mycket kolhydrater såsom pasta, ris, potatis osv. Vi får äta 50 kolhydrater om dan, vilket blir att vi äter kött, kött, kött, fisk, ägg. Gott va? Dessutom får man då inte äta frukt, eftersom i en apelsin är det 11 kolhydrater. Så jag är inte så glad, men jag har ätit apelsiner i alla fall. Jag är inte lika strikt som Stefan.

Hela veckan har gått åt till detta
Och det enda jag har åstadkommit är 1 kg. Jag har gått ner 1 kg, medan Stefan har gått ner 3 kg! Inte klokt. Vetifan inte hur han gör. Visst, han är striktare än mej, men jag tror det har något med min ämnesomsättning att göra eller något. Men än ger jag inte upp! 1 kg är bra, men det kunde gått bättre! Idag till frukost åt vi spenat, köttfärs med tacokrydda (mums), kotlett och ägg. Ägg äter jag dock inte när de bara är kokta. Usch. Men man kan ju aldrig tro att man ska äta en hel måltid till frukost! Jag menar, att få äta köttfärs är ju skitgott.

Och så är det ju Alla Hjärtans Dag idag
Det är nog första gången som jag tycker om denna dag, eftersom jag 2007 träffade Stefan och att man har någon att dela denna dagen tillsammans med. Innan hatade jag den. Att man såg alla köpa rosor och så vidare. Men nu har jag någon, som älskar mej och som jag älskar. Såhär skrev han på det stora pappformade hjärta jag fick av honom:

"Min älskade Jennie, du betyder så jävla mycket att jag inte vet vart jag ska bli av. Det finns ingen sötare, goare, roligare och snyggare människa jag vet. Du är ett ljus i mitt tråkiga liv. Du är en knallgul punkt i mitt ack så gråa liv. Vet du det? Nej, tänkte väl det. Men jag älskar dig".

Han hade också klistrat på en massa rosa paljetter och på baksidan S <3 J. Naw. Jag skrev också ett sådant kort till honom och dessutom fick jag en rosa nalle av honom i torsdags. Den nallen tycker jag väldigt mycket om. Jag vet inte hur många gosedjur jag fått ifrån den mannen. Kanske ett trettiotal.

Ska nu snart till Mellbystrand
För att kolla lite på Maxi. Måste ju köpa någonting till Stefan i födelsedagspresent och ja, Maxi kanske inte är ett superhett ställe, men ska se om de har hantlar där. Min man ska bli bodybuilder. Nej, skojja bara, men han har alltid önskat sig ett par hantlar. Så jag ska se om det finns där. Sedan vill jag också komma ut lite. Ska köpa nya numret av Veckans NU! och Stefan ska få Teknikens Värld av mig som en liten Alla <3 dag present.

Imorgon ska vi dela ut reklam
Stefan fick nämligen jobbet på SDR. Så i går vek vi en massa reklam som vägde en hel del kan jag säga. Kanske 200 kg sammanlagt. Det var från Maxi, Harald Nyborg, Coop, Life, någon möbelaffär och Lidl. Har 32 trappor att dela ut till. Sen ska vi hem till Ljungby för att vara där i 4 dagar :) Mums. I går var jag också på Albrekts Guld för att köpa något för mina 129 kr som Stefan köpte av i julklapp, men som jag inte hittade någonting för. Jag köpte en ring och ett fotoalbum av något slag. Mycket fint.

Jag önskar er alla en glad Alla hjärtans dag!

overandout.

Kommentera här: