ångest

Jag har innan haft ångest för mitt projektarbete
Men just nu har jag ångest för min skolgång. Jag har varit hemma mycket för lite depressioner och för att jag varit sjuk. Och jag har faktiskt skrivit 9 sidor på min bok, så tummen upp för det, men typ 91 sidor kvar :P Hade ju tänkt mej en bok på 100 sidor...

Men imorgon ska jag till skolan
Och det ska bli skönt att komma tillbaka och träffa Carrow och Ida. Allting har löst sig mellan oss, eller i alla fall jag har lagt det bakom mej. Jag kramade om henne och sa att vi skiter i det. Att vi lägger det bakom oss. Jag vet att jag inte träffat dem efter skolan, men som sagt, jag är lite av en ensamvarg. Vill hellre vara hemma och ta det lugnt än att ses... Förlåt vänner, men så är det. Om man går 4 varje morgon, kommer hem (numera) vid fem tiden, så vill man liksom inte ses. Och man blir frågad att hänga med ut eller vara med på filmkväll, när man redan har planer på annat håll. Och då får man skit för att man planerat på annat håll. Jag bara menar att jag är ingen som festar - därför hänger jag inte med ut och sedan kanske man bara vill ha en lugn helg. Inte dra sig ut och titta på film, utan bara vara hemma. Det tycker jag mest om. Sen att Stefan finns med i bilden, har ingenting - enligt mej - att göra. Blir så vansinnigt trött då folk säger att jag är med Stefan hela tiden. So what om vi bor ihop?! Vi bor ihop och ja, då är man hela tiden i varandras omkrets, men man gör inte allting tillsammans. Jag skiter fullständigt i vad mina vänner tycker. Jag har fått nog.

Jag försöker vara en bra vän
Men oavsett om man är hemma eller om man är i skolan, så bryr jag mej ändå om mina vänner. TRO MEJ! Jag kanske bara fokuserar mej på mej själv förtillfället. Att få klart projektet och beta av de uppgifter jag är efter i. Jag må vara egoistisk, men jag gör det för min egen skull. Jag har sådan ångest!

overandout

Kommentera här: