helgen

Jag får lägga in två inlägg idag.
Ett om helgen och ett om mina funderingar för dagen. Men vi börjar med helgen.

I fredags kom vi til Ljungby.
Stefan jobbade från fyra till sju ungefär och efter det tog vi oss varsin burgare på Max. Sedan drog vi mot Ljungby. Där mamma hade lagat hemmabakad pizza. Men ja, vi åt inte så mycket och sen hade syrran gjort hemmagjort glass; Daim. Mums. Vi kollade på teve lite och sedan nanade vi :)

På lördagen försov vi oss lite.
Men körde snabbt in Ljungby, där tårtplaneringen startade för fullt. Sedan gick vi och handlade till bakningen. Det blev en chokladbottnen med krossade hallon emellan och grädde på andra "locket" och sedan en chokladkräm över hela tårtan. Ja, snygg var den inte, men god :) Lite mer justeringar bara ^^.

Frågade sedan Nicco om hon ville hänga med på bio.
Det ville hon, så vi skulle reservera platser till Wallander - Hämnden, men nehej, två platser kvar och den kunde vi ju inte se. Men så valde vi istället Allt flyter, se trailer nedan. Skitbra film. Och till det hade vi popcorn och sådana baconsnacks och mineralvatten. Stefan köpte popcornkrydda i karamellsmak... Gott, faktiskt. Innan bio var vi på Rusta och på Toys´R´Us där Nicco köpte en födelsedagspresent till sin brorsdotter. Sen kollade vi lite på skor också. Och åt på Max, kanske inte riktigt bra, eftersom vi sedan skulle äta popcorn och innan allt hade vi smakt av tårtan. Ha ha.

Summering av bion.
Den var inte lika rolig som den verkar vara på trailern, men den var rolig delvis. Men bra var den som fan. Jonas Inde är ju snygg också :) Och lite rolig historia om hela filmer och ja, filmens slut var jävligt bra! Och i alla filmer, eller nästan, blir det något problem någonstans, men bra bra bra film :) Se filmen och avgör själva :)

overandout


Kommentera här: