IKEA

Körde idag en runda till Älmhult.
Först gjorde vi ett stopp inne hos min moster och hennes blomsteraffär. Lämnade en tidning och en film, sedan pratade vi lite och sen körde vi igen mot centrum. Tog ut pengar och körde mot IKEA. Där skulle vi inhandla ett soffbord till Stefans mamma. Sedan handlade vi ceriserosa ljus (min favvofärg) och 4 tallrikar med ceriesrosa snirkliga former på. Väldigt fina. Såg inget pris, för de låg tillsammans med andra reagrejjer på 9 eller 7 kr, så jag tog ju 4, för tänkte att de kanske var lika billiga. Men nejdå, de kostade 25 kr styck. Mycket för en tallrik. Så 100 kr brände man upp på det. Kommer in bilder sedan.

Vi åt också på IKEA.
Vi tog lunchen, som var biffstroganoff, ris, sallas och bröd. Tänkte inte alls på att vi skulle äta senare på kvällen, så det var lite dumt. Tog också efterrätt. Gottit. Åkte sedan hemåt, då jag började baka mina cupcakes. Skulle ju egentligen gjort det igår och ha det med i skolan, men jag mådde fortfarande inte bra sedan i tisdags. Men min aptit har jag fått tillbaka ;)

Har nu ätit gott och kollar på film.
Snart börjar På spåret och pratar med Nicco om att vi kanske ska gå på Big Comedy i Växjö. David Batra, Johan Glans (favorit), Petra Mede, Lennie Norman, Johan Rheborg, Henrik Schyffert och Peter Wahlbeck (som har jag sett en del gånger på Hemköp i Halmstad) Ska dit och det kostar 370 kr. Trevligt värre.

Imorgon är det dags.
Stefan ska få sin tidiga födelsedagspresent av mej. Vilket är en konsert med Plura & Carla i Alvesta imorgon klockan 20.00. Det är i och för sig en akustisk konsert, men han blev glad i alla fall :)

overandout

Kommentera här: