matförgiftning? migrän?

Ja, som ni vet så var jag och älsklingen och åt på Guang Dong House i Halmstad.
En kineserestaurang. Maten var svingod och så, men på kvällen mådde jag inte alls bra -.- Jag hade huvudvärk och mådde illa, men jag spydde inte. Men då vi hade kommit utanför Halmstad, så kände jag hur jag behövde spy och jag sa till Stefan att stanna. Vilket han gjorde. Och så kom det. Jag spydde bara en gång, vilket gjorde att jag mådde mycket bättre. Sedan kunde vi utan bekymmer åka hemåt till Lars igen.

Väl därhemma, kunde jag inte få ner en endaste matbit.
Jag åt en halv macka och lite potatismos som Lars gjort (orginalmaten var potatismos med schnitzlar) jag hade ingen matlust alls. Och jag kände mej hängig och så. Sedan kollade vi på Andra Avenyn och då kom det igen. Jag var tvungen att spy. Så jag for in på toan och spydde 4 gånger. Ursäkta informationen. Men efter det mådde jag ännu bättre. Men för säkerthetsskull fick jag ha en hink bredvid sängen. Men på hela natten kom det inte upp någonting, som jag tkt var mycket skönt. Hemskt att spy.

Så igår var både jag och Stefan hemma från skolan.
Han mådde också lite dåligt. Och jag mådde ju hur bra som helst, fast jag ville vara hemma försäkerhetsskull. Men vi åkte en runda, till Ängeholm närmare bestämt. Jag behövde få frisk luft och se hur jag mådde egentligen. Så vi drog dit för att kolla på Ängelholms bygdegård, där de har djur osv. Och sen så åkte vi till Sveriges Järnvägsmuseeum. Mycket fint museeum och gratis, i alla fall för ungdomar. Sedan körde vi till City Gross och handlade mat.

overandout.

Kommentera här: