besök av nilla och fredde

Vaknade runt halv åtta
Hade fått mess från Stefans mamma Nilla. Hon skrev att de körde från Halmstad. Nu gällde det att gå upp och göra i ordning fika och så. Duschade också och trött som man var, så tog jag balsam direkt och inte schampoo först i håret. Inget konstigt tycker kanske ni, men jooo, håret blev alldeles konstigt. Det blev fettigt... och jaa, vi hade inget varmvatten, för pappa och mamma var inte hemma, så det kanske var det som var orsaken? Aja...

Stefan förklarade vägen
Och så var de här. Jag bryggde kaffe och dukade fram lite gottisch. Släppte in alla små knottarna och gav dem mat. De blev glada. Både Nilla och Fredde blev alldeles till sig då de såg de små. Vi fikade och kollade på de små knottarna och gick sedan ut en runda och visade dem gården. Det är ju första gången som de är hemma hos oss. Gick och tog de andra små knottar som farbror har. Två små hårbollar och tre likadana kattungar. Hi hi.

Framåt klockan halv elva drog vi till stan
Skjutsade in Fredde och Nilla in till stan, de skulle ju hem till Halmstad. Vi ska ju besiktiga bilen imon. Sedan körde vi hem igen. Då fick jag köra lite biiil! Det är en automatare, så sååå svårt var det inte och jaa, liiite rädd var jag. Första gången man suttit själv bakom en ratt. Tror faktiskt jag kommer ha automatare sen. Jooo, jag veeeet att jag måste köra upp med automatare, men jaa, sen kanske.


1 E l i N >>Namaste<<:

skriven

Men det låter som du haft en ganska bra dag ändå :) Jag har en blogg nu, förresten. Två inlägg hittills men det blir nog mer snart. :)

Kommentera här: