sommarväder

Härligt!
Vädret är strålande, men jaa, det kunde blåsa lite mindre. Idag har pappa och pojkvän rensat nere på logen. Ska ju ha kalas där för mamma nästa vecka. 60 pers blir vi ungefär. Mysigt. Och jag rensade ut i min garderob, men sen slutade jag. Jag var sur på Stefan, för att han inte hjälpte till, så jag struntade i det. Sen hade han gått ut till pappa och hjälpt honom, som har tagit hela dagen. Så vi får väl ta detta imon eller nu ikväll.

Harper´s Island
Jaa, jag tjatar om detta programmet, kanske inte här, men på min bdb och på facebook. Varför? Jo, för att det är så jäkla bra! Handling? Jaa, det handlar om att ett par ska gifta sig på sin hemort, Harper´s Island, som ligger utanför Seattle tror jag... Och för sex år sedan begicks det mord på ön och det började igen då Abby kom tillbaka. En rysande thrillerserie i 13 delar. Nu är det avsnitt 11 ikväll klockan 23.40 på tv4 och igårdagens avsnitt grät jag som fan. Usch. Stefan tyckte bara det var kul, eftersom han inte förstod. Jag har blivit så känslig för sådant när människor dör eller för romantik efter att jag träffade Stefan.

Moster och kusin kom
Mamma bjöd hit dem på lite fika. Och nu har de åkt till Hängasjön för att bada. Nej, det hade jag ingen nytta av kände jag. Ska duscha sen. Och vi ska äta revben idag, mums! Luktade gott när man öppnade ugnen, mamma hade gjort rose-marie sås - muuuums! Och nästa vecka ska Stefan på anställningsintervju. Mumma! Jag önskar verkligen att han får jobbet!


http://www.youtube.com/v/l_MkhHySq-w&hl=sv&fs=1&

overandout,
jennsiii

Kommentera här: