the proposal

Hej alla bloggare och läsare!
Jaa, det var ett tag sedan jag uppdaterade min älskade blogg. Men ja, så blir det när Internetet strejkar en stund. Vi har i alla fall kommit hem från sommarstugan (i söndags) och jag ville ju bara tillbaka dit. Då är man verkligen på semester. Här hemma, känns det som om att man har miljoner saker att fixa. Som jobb till exempel. När man är i sommarstugan kan man inte söka jobb. Delvis för att internetuppkopplningen är kass (funkar bara vid havet) och sen att ams.se inte har jobb som jag kan söka. De har aldrig butiksjobb där tycker jag. Och sen vill jag hellre skicka iväg ansökningar, än att ge dem på email.

I måndags
Körde vi till Halmstad. Skulle hämta alla grejer som jag skulle ha med mej hem. Stefan hade ju bara kläder som skulle med, men jag hade visst samlat på mej hela sex stycken lådor av skit. Eller jaa, skit är det ju inte, men ändå. Massa grejer som man tagit med sej hemifrån till ett annat ställe och så. Men nu är allt hemma i Smååland och nu har vi flyttat hit. Min pojkvän tycker om det, men vad döljer sej egentligen bakom fasaden av sten? Men man får lita på hans ord! Vi var inte hemma förrän vid halv tio på kvällen, åt middag som mamma hade lämnat kvar sedan de åt och sedan skulle Stefan ut med pappa på en jaktrunda. Jag blir tokig. Ingen jaktgalning vill jag ha! Men jaa, kul att han är intresserad ändå. Det kanske stärker deras band till varandra :) De skulle jaga vildsvin, men fick inget. Vi har massa sådana otäcka djur här.

Igår
Då blev det dags för Stefan att ta sig till Arbetsförmedlningen. Fråga inte varför jag inte var där. Jag har hört så mycket negativa ord om Arbetsförmedlingen och det är nog anledningen till att jag vill gå dit och skriva in mej. Men, men. Jag ska söka jobb på egen hand. Om jag inte fått något då kan jag skriva in mej. Eller nått sånt.
Efter Arbetsförmedlingen körde vi och kollade på lite färg och lite tapeter. Tapet ska jag dock ingen ha, trots att jag vill, men bård skulle jag ha. Hittade dock inga :( Det hittar vi nog. Vita väggar blir det i alla fall. Vet inte annars vad jag ska göra. Kanske onödigt att handla en färgburk till EN vägg... Alltså om det blir fondvägg.
Sen mötte vi upp Nicco och åkte med henne till Växjö. Jag hade inga som helst förväntningar av filmen. Och jag kanske inte ska avslöja något om ingen sett den? Men jag säger bara se den. Det var en sådan feel good movie som man älskar. Och som Nicco sa, det var ingen sådan gullig-amerikansk-söte-film, alltså ingen film där allt är underbart. Denna film skrattade jag åt sååå mycket. Det blir en sak man ska köpa när den kommer ut på dvd.

Idag
Idag ska jag rensa, rensa och rensa. Rummet ska bli klart. Skrivbordet ska ut och jag ska göra det till ett vuxenrum. Mitt barndomsrum sedan 12 årsåldern finns kvar med allt möjligt och det ska bli trivsamt. Snyggt. Och välstädat. Får se hur det blir med det. Ska skriva ut en massa CV idag också :)


Kommentera här: