midsommar

Förra veckan
I fredags tog jag och älskling studenten. Men inte visste jag att det var en vecka tills det var midsommar. Midsommar är den tid som jag brukar längta till. Kanske är det för maten eller för att man umgås med så underbara människor? Ja, för en del handlar midsommar om att festa, men för mej handlar det inte om att festa. Vi äter god mat och umgås med mammas och pappas bekanta. Men trots detta har vi skittrevligt. Jag erkänner att nee, jag är ingen festmänniska. Men måste man vara det? Jag umgås hellre hemma tillsammans med pojkvän och familj, än att vara ute i svängen. Och det är absolut inget fel på detta :)

Så på torsdag
Det är då vi åker till Blekinge och till vårt sommarstuga! Jag älskar att vara där. Vi har haft stugan i 16 år nu och vi har varit där så länge som jag kan minnas. Det är underbart att vara där! Åker imon till Ljungby och på torsdag ska vi först till IKEA med Nicco♥ och sedan drar vi till stugan på torsdag kväll. Sa igår till Stefan:

"Jag behöver inte plocka mina sju blommor för att få drömma om vem jag ska gifta mej, för det vet jag redan"

Läste på Stina-Lees (stina-lee.se) 
Att hon ska ha barn. Och vad jag blev avis på henne! Jag vill också ha en liten bebis! Något att älska och något att dela allting med. Vi får väl se :)

overandout,
jennsiii
♥♫



1 Madde:

skriven

Du, jag vill gärna att du ändra mitt teckensnitt och färgen på översriften om du vill :) Tycker inte riktigt om det.

2 Fia:

skriven

Vem vill inte ha en bebis?:D Men det får vänta tills högskolan är klar^^

Kommentera här: