tre underbara dagar

Hej alla :)
Har kommit hem från den andra dagen i Växjö. I tisdags var vi ju där tillsammans med Nicco och igår var vi med henne i Ljungby på gratis konsert med Tomas Andersson Wij.

Igår
Ja, på dagen hade jag bakat minst 80 muffins tror jag det var till lilla mamma. Sedan fick vi låna bilen och vi körde in till stan, för att hämta Nicco och sedan drog vi mot hembygdsparken. Klockan sju kom Tomas upp på scen och innan dess hade vi köpt oss en varsin svalkande dricka i kaféet. Låtarna var fina, men framförallt Evighet som Carola vann med i Melodifestivalen. Sedan drog vi till Maxi, där vi handlade lite till mammi och sedan drog vi till Niccos place. Bara chillade på hennes balkong och vad härligt! Bara satt där och åt körsbär och munkar och snackade skit. Bra skit. Var hemma vid tolv på natten.

Idag
Stefan skulle på anställningsintervju i Växjö vid tolv tiden, så vi körde vid halv elva tiden. Jag sov hela vägen nästintill. Jag löste mina korsord då Stefan var inne på sin intervju. Han tyckte det hade gått bra då han kom tillbaka och han sa att ägaren skulle ringa imon förmiddag ifall han fått jobbet eller inte. Jag håller tummarna, samtidigt som det kanske krockar en del med våra sommarplaner. Vecka 28 skulle han isf börja och det var då planerat att vi ska vara i sommarstugan. Vi får väl se. Dessutom vet man inte hur det går med bussar och sådant.

Efteråt
Det blev minigolf på Evedal och jag vann. Det är både kul och inte att spela tillsammans med Stefan, för han blir så arg då det inte går bra ^^. Ha ha. Sedan körde vi in mot stan där vi åt middag på Bröderna Bloms plåt som ligger bredvid Stadshotellet. Mys. Köpte med oss glass och jordgubbar som vi skulle bjuda mammi och pappi på som ett litet tack.

Imon
Då drar vi till Halmstad och jag vill inte. Vill bara vara hemma hos mammi och pappi. Men jaa, sega dagar då de fortfarande är och jobbar. Men Stefan måste hem för att dela reklam och jag ska till ungdomsmottagningen på måndag. Sedan drar vi någon gång till Stefans pappa för att klyva ved.

overandout,
jennsiii
♥♫


Tomas Andersson Wij


Min underbara pojkvän Stefan


Nicco


Jag


Tomas Andersson Wij


Mums


Munk


På Niccos balkong satt vi fram till klockan 00.00


Älskling äter munk, mums.


Minigolfspelande i Evedal, Växjö.


Jag var glaaad!



Kommentera här: