en månad kvar

Idag är det exakt en månad till jag fyller 19
Och om ett år och en månad fyller jag 20... skrämmande tanke. Men någon gång måste man bli gammal. Så är det bara :) Och jag hoppas att jag får något av det jag önskar i alla fall ^^. Cykeln skulle ju inte vara helt fel :)

Söndag 10.20?
Både jag och min pojkvän S trodde att klockan var 10.20, men ja, det visade ju sig att man skulle ställa fram klockan en timme och ja, då blev klockan 11.20. Så vi gick ut och delade ut reklam och min huvudvärk gjorde att jag inte orkade dela ut reklam. Jag delade ut i 7 trappor och det räckte. Kände mej yr och så. En liten kille frågade om han fick hjälpa till, men vi sa nej, eftersom han var för liten, dock söt.

Målar för fullt
Nu är vi i vårt rum och målar. I Nillas rum blev det en caféfärg som är vit blandat med lite brunt. Jättefint. Och i vårt rum blir det en cappucino färg. Det vill säga mjuk mörk brun färg. Mycket fint blir det :) Är så taggad inför flytten!

Längtar till fredag
Ja, på torsdag ska vi ta bussen hem till Småland och på fredagen kommer syster och hennes kille och deras lilla valp Siri. Dessutom ska vi till Växjö, där vi ska handla grejjer till studenten :) Sen ska vi vara hemma hela veckan :D Läängtar jättemycket!

overandout

Kommentera här: