framtiden?

Läste zandiee.blogg.se
Då hon tagit upp det ämnet som jag har tänkt på så länge att ta upp. Om framtiden.

Jag har länge undrat
Hur kommer mitt liv se ut om ungefär 5-7 år? Kommer jag ha ett jobb? Kommer jag vara lycklig? Kommer jag ha en familj? Kommer jag vara tillsammans med Stefan? Kommer jag att ha de där fem getterna? Kommer jag att bo i mitt drömhus lite utanför stan? Kommer jag att bo kvar i Halmstad?
    Alla dessa frågor ekar i mitt huvud. Jag blir äldre för varje år och de tankarna om framtiden gör mej galen. Dessutom, den största frågan av allt; kommer jag någonsin bli smal?

Ser på Halv åtta hos mej
De första avsnitten som jag inte sett. Och den tjejen hade vägt 125 kg och hon hade gjort en sådan magoperation. Att man förminskar magsäcken. Hon hade gått ner 53 kg och jag får sådan känsla av att det vill jag också göra, men jag tror jag är för ung för det.

Jag vet vad ni tänker
Ni tänker "men gör någonting åt det, det är inte så svårt" Eh, jo, det är svårt. Mitt nyårslöft om att inte dricka läsk och inte äta godis har gått sådär. Men jag ska ta tag i det. Jag har 3 månader på mej att gå ner i vikt - till min student. Men hur fan ska man gå till väga? Jag har cyklat minst en timme varje dag, plus att cykla till skolan = 2 km x2. Dessutom äter jag inte så mycket. Jag vet att gå är bättre än att cykla, men ja, det är ju sååå roligare att cykla!

Ge mej tips och råd på hur jag kan gå ner i vikt :)

overandout
1 Niklas:

skriven

För att gå ner i vikt måste man göra av med mer kalorier än du får i dig. Darför är det viktigt att du också äter nyttig mat regelbundet, annars ger knappt träningen något :)

2 E l i N:

skriven

När det gäller vikt så håller jag väl med om Niklas där uppe. :) fler kalorier ska man bli av med än vad man tar i sig, men det gäller också att få i sig rätt mängd kalorier varje dag (ska väl vara 1500 - 2000 kcal om dagen).Regelbundna måltider, motion, sömn är viktigt. Sen ska man väl försöka undvika fällor som godissug, vilket jag tror man slipper om man äter regelbundet. :PAngående magoperation: var det förminskad magsäck? gastro bypass operation ges endast till sådana som har väldigt kraftig övervikt och har försökt att gått ner själv och inte kunnat. Även den operationen är riskfull och man får ju inte äta mycket efter den antar jag... känner två som har fått det erbjudandet och faktistk tackat nej.Poängen är; fortsätt kämpa, motion är viktigt, rätt mat är viktig, och positivt tänkande är viktigt. Om du tänker att du klarar det, så kommer du definitivt att klara det! :D men man får ta en dag i taget. :)Lycka till :)

Kommentera här: