flyttningsdags!

I torsdags kom ett både glädjande och sådär bra besked
Vi skulle få flytta in i lägenheten! :D Delvis blev vi glada för att vi äntligen skulle få ett nytt hem och för att vi älskar lägenheten. Men det är mycket saker... usch. Haha. Jobbigt. Och vi ska bo på andra våningen. Så jobbigt med alla grejerna. På torsdagen tog vi först alla köksgrejer och jag och Stefan bar vår säng bort dit, så vi var tvungna att sova där :) Mys. Nilla ville vänta en dag med sin säng för katterna var tvungna att hänga med då. På kvällen åskade det lite och det tyckte vare sig jag eller Nilla om. Dessutom gick vi in till stan tidigare denna dag för att lämna in mitt mobila bredband på service, Stefan har tagit sönder det :P

På fredagsmorgonen gick Stefan upp nio
Jag fick sova vidare, men det kunde jag ändå inte för min älski var inte där ;) haha. Fattar inte hur man inte kan somna om då >_< Efter en timme kom Stefan och Nilla tillbaka + Stefans halvbror. Och till min stora förvåning kom de med en bur. Tusse och Lily hade de tagit med sig :D Då kände man sig hemma i den nya lägenheten. Bröderna körde och hämtade mer grejer, medan vi kvinnor var kvar. Så kom Max (hans riktiga namn är nu efter låtskrivaren Max Martin som skrivit Kelly Clarksons låt Since U been gone) Så nu var alla tre katterna hemma i sitt riktiga hem. Lily var rädd och Max var det som vanligt. Men Tusse var nyfiken och ville hjälpa till med allt. Det brukar vara Lilys uppgift.

Vi slutade vid halv sju.
Alla de viktiga möblerna fanns på plats och alla var trötta. Jag hade fått köra en hel del gånger med min cykel och reklamvagnen. Vi körde till Coop för att handla middag. Då hittade jag studentskor :D Ja, tro nu inte att det var några snygga vita pumps. Aldrig. Mina fötter är för stora och jag vill inte ha sådana skor på min student. Blir ju säkert 1,80 då istället för mina 1,74 m. Hihi. Och hur skulle det se ut? Vara längre än min pojkvän med sina 1,76 m? Ha ha. Nej, det går inte. Så vad blev det för skor? Jo, ett par låga vita Converse. MUMS!

Idag flyttar vi ännu
Plockar smågrejer och städar. Hatar det ^^.


Kändisnyheter

Ashlee Simpson Wentz
och Pete Wentz är just nu i New York tillsammans med sonen Bronx Mowgli, men det hindrar inte föräldrarna att gå ut och festa. Bebiskilona på Ashlee är som bortblåsta... Är vi förvånade?
"De uppfostrar en liten rocker"


Dags för fest!
källa: posh24.se


overandout,
jennsiiiKommentera här: