måndag

Igår kväll var jag trött
Dagen hade inte blivit mycket till att vara i den "gamla" lägenheten och städa. Vi tog lite grejer till den nya, men jag orkade inte städa. Det är sådan dålig energi där borta och det är ingenting man vill vara i. Nillas mormor verkar inte alls tycka om att vi ska flytta. Det är säkert hon som gör den dåliga energi, då hon är arg. Det kanske låter dumt, att ett spöke (som hon faktiskt är) gör dålig energi. Men vi har sagt rakt ut (hur dumt det än låter) att hon får gärna flytta med oss ^^. Vi får väl se.

Vid elva gick jag och Stefan och la oss
Vi skulle egentligen åka vid tolv till macken för att då fick vi in pengar, men vi somnade med kläderna på. Så idag vid klockan sex ungefär vaknade Stefan och undrade om jag skulle ta av mej mina kläder. Det hade Stefan redan gjort. Sedan myste vi. Morgonmys brukar sluta med att någon av oss ska iväg och det var Stefans tur. Han har praktiken och jag kunde inte somna om. Men till slut kunde jag det och det var skönt. Men vid tio gick jag upp. Trodde att One Tree Hill skulle vara i repris som vanligt, men nejdå. Det är nog säsongsuppehåll, jag är dålig på sånt.

Blev chockad
Skulle prova om mitt Internet funkade till det mobila bredbandet och vad händer - det funkar! Det första jag gjorde var att ringa min älskling, eftersom det var hans som tog sönder det. Eller jaa, nu är det ju inte sönder längre. Han blev mycket glad.

Det närmar sig studenten
Och jag har tre prov i naturkunskapen + två i grafisk (som jag bara ska fylla i och lämna in) och sedan är jag fri från det. Jag är glad. Men prov är inte det roligaste att plugga till - usch! Aja, får se. Har lite till i grafiska, men men. Hatar det ämnet i alla fall. Tur att ALLA får ta studenten. Nilla berättade att förr i tiden var det bara dem som hade alla ämnen godkända som fick gå ut skolan. Och jaa, det är jag glad för att det inte är så idag.

overandout,
jennsiii

Kommentera här: