skit

Igår var det en underbar dag
Och jag trodde den skulle hålla i sig, men nejdå. Idag slog allting tillbaka mot mej. Två vänner skiter i mej och det känns även som att en tredje gör det. Sedan får man G på projektet, men inte för att boken var dålig - hon tyckte den var hur bra som helst - utan för allt andra. Att jag var ute sent med det och så. Allt det praktiska var sisådär, medan boken var super och det var det som byggde upp det hela.

Dessutom är jag på dåligt humör
Allting bara skiter sig. Jag menar, vännerna typ struntar i mej. Jag glöms bort i skolan och jag bara flyter omkring som en osynlig liten sparv eller nått. Sitter här i min ensamhet och lyssnar på Kelly Clarkson. Ska efter lunch göra klart baksidan till projeketet och försöka trycka åtminstone en eller flera böcker idag. Går hem vid tre idag har jag besämt mej för.

Har inte alls någon lust att städa
Orkar fan inte vara i den gamla lägenheten. Energin är hemsk. Nillas måmå som spökar där visar sig mer och mer och hon är nog arg för att vi ska flytta ^^. Men vi har sagt högt och tydligt att hon får gärna följa med oss ^^. Men vi måste städa. Det ska vara klart på måndag :S Och vi ska iväg i helgen jue.

overandout,
jennsiii

Kommentera här: