öm i armen och förkylning

Ja, igår tog vi ju vaccinet för svininfluensan
Och nu ångrar jag det lite. Först ska jag berätta om igår. Jag och Stefan körde in framåt fem tiden. På Solrosen, där vi skulle ta sprutan, var det en lång kö. Vi tog en vaccinationsblankett och fyllde i den. 'Är du allergisk mot ägg' var en av frågorna... Ska väl de skita i tänkte jag :P Nej, men vilken fråga. Man undra ju hur stor betydelse detta kan ha om man skriver i ja.

Sedan fick vi stå i kö
Mycket bra system. Behövde inte vänta så länge, men när vi väl stod längst fram i kön för att få ta sprutan, så blev jag lite nervös. Jag har aldrig gillat sprutor. Dessutom gör det ju ont enligt mej. Jag och Stefan fick en jättesnäll sköterska och vi gick in tillsammans. Stefan tog den först och märkte inte när hon tog den. Då blev jag lite lugnare. Men det gjorde ont tyckte jag. Därför som jag inte tycker om det antar jag. Att det faktiskt gör ont för min del.

Efteråt mådde jag bra
Men det ömmade i armen, som det skulle göra. Sedan körde vi hem till Nicco. Där bjöds det på fika, såsom muffins som var riktigt goda, aracksbollar och bullar. MUMS! Till detta blev det kaffe som jag smaksatte med Oboy. Mums. Kollade på Halv åtta hos mej och snackade lite dynga. Sedan gick vi till Maxi och inhandlade sådan Pasta Carbonara från Findus och mumsade i oss. Köpte också Sia Glas med choklad - underbar! Sedan traskade vi hem och glodde på Andra Avenyn som typ redan har haft julafton där nu. De vill väl spela in nyårsprogrammet med och sedan ta en paus antar jag ^^.

Körde hem efter Avenyn
Jag hade ont i armen och likaså Stefan. Vi gick och sov med en gång. Både jag och Stefan hade ju fått tagit den i vänstra armen, eftersom vi är båda högerhänta, så vi både låg på ett visst sätt. Ha ha. Mitt i natten råkade jag stöta till Stefans arm och han gav ifrån sej ett 'Aj!' haha.

Nu idag har vi vatt i Älmhult
Mamma skulle hjälpa måffa att sätta upp julgardiner och så. Så jag och Stefan ville komma ut ett tag. Dock hade jag fått en förjävlig förkylning. Usch! Stefan har dock klarat sej bra. Både han och jag är ömma i armarna, men ja, förkylningen har jag fått ta :( Inte alls kul! Var lite på IKEA, köpte en grej till Stefans julklapp som nu är inslagen. Alla är klara :D Men nu ska visst Stefan köpa en till, till mej, så jag ska köpa nått mer faktiskt. Sen var vi hos syrran i mosters blomsteraffär. Köpte det lilla trollet nedan, som ska vara i fönstret.

Veckans blogg: Liliana
Till min designblogg



Mitt söta jultroll!


Min studentskylt :)


Lånade Solstollarna av måffa. Älskar den filmen.
1 Louise:

skriven

Det har faktiskt gansksa stor betydelse om man fyller i att man är allergisk mot ägg, eftersom vaccinet är utblandat med en äggblandning så får man inte ta det om man är allergisk.. Jag fick bara ont i armhålan efter att jag tog sprutan x)

2 DIAMANT:

skriven

aa okej..!:) usch hemskt när djur dör... men tiden läker alla sår.. <3

de e bara bra med mej taack! sj??:)

3 - Alexandra!:

skriven

Vaccinet innehåller ägg, så dem måste veta om man är allergisk mot det. :)



Det som jag tyckte gjorde mest ont var när själva vaccinet sprutades i, själva kanylsticket märkte jag inte av vilket förvånade mig. :O



Jösses så mycket gott ni åt!



Aw, vilket gulligt troll. :)

4 enira:

skriven

haha eller, hur! vad bra! super med mig! vad görs? <33

5 louise:

skriven

sv; jo deet gjorde jag väl:o men var inte intresserad för tillfället:)

6 Irmaaa :):

skriven

Det har gått tre dagar sen jag tog sprutan och jag är fortfarande öm... :)

Vill inte skrämma upp dig eller något men det kan göra ondare efter någon dag bara :)

7 julia:

skriven

haha, den tomten var sötast! :)

8 Nathalie:

skriven

naww så söt bild! :D

haha

du, min kompis gav inte mig något conkret svar men hon sa att kunde göra designen själv så jag tror inte hon är så intreserad, men hon skulle höra av sig så vi får väl se om hon gör det annars är hon nog inte det! :D



Tack än en gång!

Kommentera här: