på bättringsvägen

Söndag idag
Oftast brukar det vara så att jag inte gillar söndagar, kanske mest för att det inte händer så mkt, men idag är det ju faktiskt julskyltning!! Så mysigt! Dock har jag ingen julkänsla i kroppen, trots att det är både ljusstakar och annat i hela huset ^^. Men det kommer väl.

Nu ska vi snart iväg till Älmhult
Ska äta middag hos syster och sen vid fem tiden kommer Nilla och Fredde, då vi ska kika runt på julskyltningen. Förhoppningsvis ska jag visa dem kattungarna sen när de åker hem också. Kanske tar en runda till Ljungby med och kollar läget där.

Igår
Var vi i Ljungby och handlade. Hade faster med oss, då hon skulle ha lite nytt inför kvällen, då mamma och pappa och fast med mera skulle på älgskiva. Stefan skulle vara chaufför och jag skulle laga maten medan han var borta. Det blev spaghetti och pennepasta. Mums. Stefan kom hem och vi åt, sedan myste vi i soffan med Robinson och Robins. Åt ostbågar och chilinötter och bara hade det mys. Stefan körde och hämtade dem vid ett tiden och sedan nande vi.

pussåkram
1 Emelie:

skriven

Låter som en riktigt mysig kväll :)

2 Sofia:

skriven

Ajdå. När jag tog sprutan så måde jag inte så jätte bra första dagen. Hade jätte ont i armen och kännde mig matt och frbrig. Men sån tur var gick de över fort och nästa dag mådde jag bra igen! :) Hoppas att du mår bättre nu!

Kramar

3 julia:

skriven

SV: allt är bra med mig, med dig också?:)

4 Johanna:

skriven

hej du får gärna skicka din adress till mig så kommer postern att komma till dig på posten sen.



adressen är [email protected]

5 Matilda:

skriven

hahah trevligt :D:D



och jag hoppas av hela mitt hjärta du får sålt katterna. är ledsen vi inte kunde ta nån.

6 Matilda:

skriven

vi ska förmodligen göra det efter jul för vi ska på semester över min födelsedag i januari, men va glad jag blir att de blir sålda!

Kommentera här: