beställt tårta

publicerat i Min vardag;
Dock är det inte till mej
Eller ja, delvis. Jag valde denna tårtan för att jag tycker den verkar urgod. Tårtan beställde jag på Paulssons Konditori i Halmstad på Fredsgatan. Jag frågade vilken av Ananastårta och Hallondröm som hon kunde rekommendera. Hon sa att kunderna hade mest gett beröm för deras Ananastårta och jag som älskar ananas! Lyssna på vad som är i den: ananaskross, chokladbotten. ananastryffel, vit choklad och överdraget med vit marsipan. Mums va? I Hallondröm var det bara chokladbotten, hallongrädde och vaniljkräm. Så vilken väljer man? Jo, ananasen.

För 12 bitar
Kostar den 260 kr - det är ett fynd. Tänk att ett konditori tar så billigt för en tårta? Trodde det skulle ta minst 400 kr kanske, men vem köper en tårta för så mycket? Jag hade bestämt mej för att ta den billigaste av dem, eftersom vår ekonomi inte är så bra, men detta har vi i alla fall råd med och det är ju värt det! Så en bit kostar 21,50 kr ungefär.

Så vem är tårtan till?
Jo, på lördag fyller Stefans pappa år. Vet inte hur, men nått på 50. Kanske 54. Så vi ska ha lite kalas för han. Blir bara vi tre tror jag, men det kanske dyker upp lite grannar på dagen, då är det bra att man har en 12 bitars tårta ifall :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av issa:

gu nej, det var ju bara bra att du sa det :) ser ju ut som om jag inte kan stava engelska så jättesnällt att du sa till :)jaha okej trevligt :) aalltid kul att komma ut lite om man bor en bit från staden, jag vet hur det är, är detsamma här så :) Ja för mig blir det skolan annars vet ja inte. ;b

2:a kommentar, skriven , av mhalin,:

svar - hej hej ,det är bra , med dej då ? :))

3:e kommentar, skriven , av issa:

hehe :)

ja det gör jag, elr ja försöker iaf, dock så blir de inte spec bra, ;)okej ja jag förstår det :) jag gör faktsikt inte så mkt, kom nyss hem från skolan och nu blir det väl att ta tag i alla tusen läxor man har så det är mtt tidsfördriv för dagen, :p vad gör du själv ? ;b

4:e kommentar, skriven , av emma:

SV: Jo det är bra, hur är det med dig? kram

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

hihihi taaack:-D !

6:e kommentar, skriven , av emma:

SV: Vad bra. Idag ska jag inte göra så mycket kanske lite läxor. Vad ska du göra idag då?

Fin blogg förresten =)

7:e kommentar, skriven , av issa:

hehe jaa tur, läxor är inget kul ;b

aha okej låter kul, åh kladdkaka det lät gott, :)kram.

Kommentera inlägget här :