fredag

publicerat i Min vardag;
Ibland brukar jag ju skriva "äntligen fredag"
Men nu när vi bor hos Stefans pappa för ett tag och då man brukar åka hem till min familj på helgerna, brukar jag skriva så. Men idag blir det inget Småland. För just nu är Stefan och hans pappa och hämtar 3 000 granplantor. De ska plantera i helgen alltså. Men imon ska Stefan jobba och då ska jag med in till Nilla, som dock jobbar, men bara fram till elva tiden.

Sen ska vi handla
Imon blir det bakad potatis och revben tänkte jag. När jag är hos mamma och dem, så är ju fredag och lördag lite extra god mat. Som bakad potatis eller tacos, eller nått annat mumsigt. Idag blir det potatismos och korv här. "Vanlig" mat för mej. Fredagar ska det ju vara lite lyx. Ska handla Ben&Jerry imon med och nya Veckans NU!

Längtar till den 7 oktober
Vad händer då kanske undrar nu? Joo, då ska Stefan till Arbetsförmedlingen i Ljungby. Eftersom han skrivit in sej där och det betyder ju att vi ska hem till mamma och pappa :D Då har vi en riktigt anledning till att åka dit :) Ska stanna där till söndag. Sen den 26 oktober ska Lars operera sitt knä och då får vi ta hand om han... Men jag ska se till att vi kommer hem en stund i alla fall.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nattiisch:

Sv:

Studenten? haha nejnej, jag har precis börjat gymnasiet :) så det är typ, ett extrajobb för o ha lite mer pengar än studiebidr. :P Det är typ ett bokningsjobb. som telefonförsäljarjobb, fast istället för o sälja så bokar man möten med folk :)

Jag sitter på en rast nu, å har tråkigt :P John bauer is the shit! Me <3 datorer!

2:a kommentar, skriven , av Marja:

Sv; Jaha.. Det var tråkigt men man får se till att försöka hålla kontakt med vänner även om man är head over heels kär i sin pojkvän :) För TÄNK OM det kommer en dag och det tar slut, då behöver man sina vänner :) Men men.Jag ska sätta mig och fylla en grej om ansökan om lägenhet :) Dudå?

3:e kommentar, skriven , av Marja:

Sv; Okej :) Jag har aldrig haft något seriöst fast förhållande så jag kanske ska knipa igen? ;p hehe! Hursomhelst ska jag sätta mig och redigera lite bilder och ta en bit choklad :)

4:e kommentar, skriven , av Youth Novels by Sariiii:

okej. nä jag städar.

tabletter hjälper inte. har redan tagit två idag. så jag får väll helt enkelt bara hoppas på att det släpper snart.

okej, du får väll ta och hitta på någonting hemma då? :)

5:e kommentar, skriven , av Marja:

Sv; Aha :/ Okej. Ja men det är ju inte så kul att ens vänner överger en för man får en pojkvän liksom! Men hoppas de du har nu är shyssta :)Har inte smakat den chokladen, är mer förtjust i den vanliga marabou chokladen ;P Imorgon ska jag iväg och shoppa lite höstkläder tillsammans med mamma :) Söndag blir det lugnt. Dudå?

6:e kommentar, skriven , av issa:

okej så bra :)

haha jo det har du förstårs rätt i ;b ska kolla in han då så fort ja kan :)

aha okej, haha jasså, är 19 en bra ålder eller ? ;)

gör inte spec mycket idag faktiskt, själv? :D

7:e kommentar, skriven , av Marja:

Sv; Okej, men då jämnar det ju ut sig för dig :)Jotack, lönen är efterlängtad :) Inte så mycket att skryta mig kanske, men det räcker åt mig iaf :D

8:e kommentar, skriven , av Viktoria:

där fick du med mycket! :)

9:e kommentar, skriven , av issa:

okej, ja det kanske det är då ;) hehe.

aha låter mysigt. :) dobbidoo och idol är ju bra, men håller med att kändissjungeln är ett skitprogram, elr ja lite sådär småäckligt program, förstår mig inte redigt på de, haha :p

10:e kommentar, skriven , av nattiisch:

sv:

Ett tips, gå in på platsbanken och kolla runt lite! gjorde jag.. visst, det må va pissjobb, men det är ju iallfall något! :)

Mjo, friskolor har sina bra och dåliga sidor, men så länge jag tycker att jag lär mig något, så är det okej tycker jag. :)

Kram, Natalie

11:e kommentar, skriven , av SmultronMamman:

SV: Är 21. Ska plugga på komvux nästa höst.

12:e kommentar, skriven , av evelina:

sv; Klart jag är nyfiken.. men vågar ändå inte hoppas..x)

Bara fint, lite trött bara x)

13:e kommentar, skriven , av josefine:

förlåt att jag frågar, men skulle du vilja rösta på mig i en fototävling hos:

http://kamillush.blogg.se/2009/september/draft-sept-23-2009.html#comment NR 1? :( (ifall du röstar mååste du skriva siffran.)

14:e kommentar, skriven , av issa:

Jo precis det blir ju så :) hehe.

jadu, gillar sådana där rediga ungomsserier som tex, one tree hill, gossip girl, andra avenyn mm ;p sen finns det en massvis andra program som jag kollar på bara någon gång ibland om jag inte har nått annat för mig, hhee.. vad gillar/brukar du kolla på för program, serier mm ? :)

Kommentera inlägget här :