Första skoldagen

Klockan sju ringde klockan
Är man tillbaka till verkligheten nu då? När jag nu varit arbetssökande i ett år och två månader, så ska jag börja skolan. Åt frukost och åkte sedan in till skolan. Och såklart skulle man berätta lite om sig själv - de hatar jag, men de gick bra. Sedan gick vi rundvandring - de hade ett helt klassrum med sjukhusgrejer... Och sådana där dockor. Yss. Och läraren sa att vi kanske skulle åka på studiebesök och se på en obduktion... PUNKT!

Slutade klockan elva
Denna dag blev bara en introduktionsdag med papper och så. Släppte av Stefan vid hans jobb och vi fortsatte in till stan. Jag handlade en ny mascara innan vi åkte hemåt. Så nu snart kommer Stefan, vi ska äta köttfärssås och spaghetti och sen blir de teve och mys :)

1 Johanna - bloggdesignar!:

skriven

jag vill bara tips dig om att här http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=idiotifighten så kan du få jättemånga gratis unika besökare. jag är själv medlem där och vet hur bra det är. Anledningen till att jag tipsar dig om denna sidan är för att alla vill väl att folk läser det man skriver, ellerhur? - och har man redan folk som gör det så kanske man vill ha fler? :)& sen ursäkta jag ifall om du redan är medlem där eller inte vill ha sådanahär kommentarer :)Ta gärna även en titt på min blogg & läs gärna om att jag designar bloggar billigt!

ha en bra dag! :)

2 null:

skriven

tack syster, tycker bättre om de andra paret..

3 SIEL:

skriven

gnaska gött att komma tillbaka till skolan :D

4 lisen:

skriven

sv: hehe det är bara bra. Aha okej ;) kanske ska sälja den för den är inte min stil så mycket :P

5 eemmapeemma:

skriven

vad fin bild ! och vilken fin blogg du har !

6 eemmapeemma:

skriven

tack så mycket !

facebook&musik ! :) sj ?

7 Johanna - bloggdesignar!:

skriven

sv; hehe aa okej :)

allt bra ja, sj?

8 eroooticaaa:

skriven

Hejhej! Jag har en sex&kärleksblogg, där jag skriver om allt inom sex, kärlek och fantasi.Och just nu har jag en dagen fråga där en läsare vil ha hjälp med en fråga. Vill du hjälpa henne? :)

9 Amanda:

skriven

svar: jag har inte sett det någon annan stans i alla fall.. kollade på KICKS men där har de inte heller så jag vet inte :( verkar inte som den finns på så många ställen :/

kram!

10 Amanda:

skriven

svar: alltså färgen fassnar ju i svampen, men det gör ingen skillnad :) färgar inte av sig på nageln nästa gång eller nåt ^^

11 eroooticaaa:

skriven

ingen aning :) men snygg var han ;D Varsegod :) och tack för att du tog dig tid att kolla in min blogg :)

12 Johanna - bloggdesignar!:

skriven

sv; skönt :)

13 Evelina:

skriven

Ja, visst var det ett klipp? Haha.

Skönt att börja skolan igen? Det blir nog superbra. Och obduktioner är tyvärr lite jobbiga att stå och titta på, det är faktiskt enklare att utföra dem själv! :)

Min dag har varit bra!

14 FIONA - en ointressant vardag:

skriven

fin bild :)

15 LadyUmbrella:

skriven

Hur är det med dig idag då? :)

Kommentera här: