1 LIIV - vanlig men unik:

skriven

Sv: okej, trevligt :)

Jag sitter i soffan och slöar bara :) Tänkte väl städa lite, ser ut som jag vet inte vad här hemma!

2 Jennica - 18 år och gravid:

skriven

sv: åh vad roligt att du gillar den :)

ja, är själv både moster och faster så jag vet vilken underbar känsla det är! men nu är det äntligen min tur att få en egen liten bebis =) =)

3 Linda Cathrine:

skriven

SV: Tack :)

4 Emelie:

skriven

Heej!

När kommer fredagsintervjuerna upp igen ;)

kram

5 sandra:

skriven

6 sandra:

skriven

Hej jennsi, det var du som designade min blogg och jag har varit super nöjd med allt:) Men nu på senaste har det hänt något med en utav mina banner på vänster sida. Eller om det var där det skulle stå design by jensiii? Min vän var inne och skulle hjälpa mig sätta in en annan banner men misslyckades och jag skäms om jag inte har design by eftersom att du hjälpt mig och sa att det skulle stå där, maila mig på sandra.lundqvist@hotmail.com om du har lust att hjälpa mig att få tillbaka det? Jag skulle aldrig skriva om jag inte brydde mig men du var så snäll och hjälpte mig så vill gärna att det ska stå vems som designat!:)

7 Sari:

skriven

Svar ang scarfsen: Javisst det kan jag fixa! :) har du någon email jag kan skicka bilderna till? Du kan maila till min mail! :) (Ursäkta det sega svaret förresten!)

8 Sari:

skriven

Jag tror jag skrev min privata bloggs adress, haha jag ber om ursäkt, liten vana! Men det var förstås jag som skrev ang scarfsen! :D

9 Lisa:

skriven

Sv: Okej, haha. Har haft den designen i 2 månader nu, sen jag började gå ut med denna bloggen :P Allt bra här, sj?

Kommentera här: