Litet kalas

publicerat i Min vardag;
Igår
Äntligen kunde jag sitta i köket med datorn och ha en bra ergonimisk sittställning. Så gött! Har innan fått mycket huvudvärk - spänningshuvudvärk - på grund av att jag suttit i vardagsrummet och haft en väldigt dålig sittställning. Men nu så! :D Satt och ringde runt och fick referenser till jobbsökandet. Ville dubbelkolla med dem :) Sedan kom svärmor från Halmstad. Så vi gick och gjorde stan osäker.

Fyndade
Lindex hittade jag en svart vit randig kofta för 99 kr, men såg att de var ett hål på axeln så fick den för 50 kr :) Ännu bättre fynd! Gick sedan till Stefans arbetsplats en runda och sist handlade vi på Maxi lite :) Vid sju tiden kom Nicco då Stefan fick presentkort på Dressmann. Av svärmor fick han en film, konservöppnare och kapsylöppnare och godis. Av mej fick han ju skivan med sitt favoritband, lotion efter rakning och en film. Bjöd på vegfärsgratäng med ris och sallad och sedan pannacotta och hallonsås. Sist snacks och skitsnack ;)


FödelsedagsbarnetKommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sanna:

SV: Det låter kul med en massa folk som kommer och tittar på lägenheten. Kanske lite inflyttningspresenter och så också?Kram Sanna

2:a kommentar, skriven , av michelle:

vilken fin krona eller vad man ska kalla det, hur mycket kostade den? :)Svar: Jaha okej, lite huvudvärk men det funkar ;)

Kommentera inlägget här :