Fredagsintervju - Malin

Om ni vill vara med, är det bara att kommentera bloggen :)

Snabbfakta:
Namn: Malin Ranta
Ålder: 19 snart 20 år
Bor: Jönköping
Civilstånd: Sambo
Familj: Sambo
Sysselsättning: Tar studenten i sommar, jobbar extra inom äldreomsorgen


Varför började du blogga?
- Jag började blogga för att jag tyckte det verkade intressant. Det var ganska nytt när jag skaffade min första blogg. Sen har jag växt i samband med att jag bloggat längre. Jag har utformat något som jag tycker är kul att göra som bisyssla.

Vad har du för syfte med din blogg?
- Mitt syfte är att dela med mig av mitt liv, mina tips och mycket annat. I nuläget handlar inläggen mycket om träning, mat och sådant eftersom jag vill gå ner 15 kilo.

Vad har du för skönhetstips?
- Använd inte för mycket krämer och sådant. Försök vara så naturlig som möjligt under vardagarna. Jag använder bara mascara och kajal under veckodagarna men till helgen om jag ska ut brer jag på mer!

Vad gör en blogg till en bra blogg?
- Man ska märka att bloggaren tycker om det man skriver om. Man ska inte skriva något man tror folk tycker är roligt att läsa. Sådant blir tråkigt i längden!

Vilka bloggar läser du?
- Jag följer bla dessa:
http://aamandaemelie.blogg.se/, http://frisortips.blogg.se/, http://jennsiii.blogg.se/, http://www.mondoblog.se/tiepamandahh/ och http://nagelkatten.blogspot.com/
Detta är några stycken iallafall

Hur många läsare har du per dag?
- Jag har inte alls många, ca 20 per dag men satsar på att komma upp lite mer!

Vilka är dina förebilder?
- Min mamma är min förebild. Jag kan inte förklara varför men man kan prata med henne om allt, man har fullt förtroende och hon pushar och tror på en när man som mest behöver det. Det kan handla om vikten, skolan, jobbet, ja vad som helst. Därför är min mamma min förebild.

1 Malin<3:

skriven

va bra de blev :) tack för att ja fick vara med!

Kommentera här: