Sittningar hela veckan

Måndag
Klockan tio skulle jag infinna mig på vår musikskola här i staden. Ska börja på en jobbcoachning igen. Samtidigt som jag känner mig klar med det, ger jag alltid saker ny chanser. Två gånger tidigare har jag haft dåliga erfarenheter av sådant här, så jag hoppas att denna gång verkar bra. Kvinnan som har detta är superbra. Vi klaffade direkt. Hon har även varit personalrekryterare, så hon vet vad arbetsgivare vill ha. Kanon. 
Sen när vi väl sitter inne i den salen på musikskolan, mår jag inte bra. Jag får skitont i huvudet och till slut illamående. Well, de var ju inte MITT om jag säger så. Jag kände av andar väldigt väl där inne. Sen säger kvinnan att när vi ska imon vara på ett annat ställe, så blir det ännu värre sa hon. Haha. Hon känner också av saker. 
 
Sittningar
Veckan är fullbokad om jag säger så. Idag har jag en sittning och även imon och på torsdag. Har även två tarotläggningar och deeksha med att ge. Full rulle! Även gjort inbjudan till mässan som vi ska ha i mars. Kanoners! Jag själv ska ju ställa ut på den mässan, så de finns att fixa saker till de med. Kommer bli superkul! 
 

Fyndade mobilskal på CG. De i mitten är mitt, resten är sambons. Den ljuskransen köpte jag på Ikea. Och ljuskonen på CG och så fick ängeln sin plats. 
1 Cherie | Börja Spring:

skriven

Vad kul att det går så bra :) Vad är det för mässa ni ska på?

Svar: sv. mässan är en som jag anornar tillsammans med tre andra tjejer. de handlar om detta mediala och även höälsa och glädje
Jennie

2 Cherie | Börja Spring:

skriven

Åh vad roligt :)

Svar: sv: blev du nöjd med designen? :D
Jennie

3 Cherie | Börja Spring:

skriven

Ja det blev jag, fick upp den igår så kolla in den om du inte redan sett :)

Kommentera här: