30 oktober 2012

Snart är oktober månad slut
Tiden springer ju iväg! Men att vi närmar oss jul är ju såååå roligt. Jag älskar ju julen. Var och fixade en julklapp idag, ska dock tillbaka med den imon. Hoppas de fixar sig då. Annars blir det ju intervju 1 imorgon. Spännande. 
 
Idag
Så fick jag besök av Caroline. En tjej som är också inne i detta andliga och mediala. Superkul! Kändes även skönt att få lite bekräftelse på att vi har besök här hemma lite då och då. Vet precis vem det är :) Tack för idag!
 
Vi ska
Någon dag denna veckan kolla på tapet till vardagsrummet. Det har varit vattenläcka i lägenheten bredvid och nu är det alltså dags för oss att kolla på en tapet till den vägg där just vattenläckan varit. Tapeten har lossnat och jag hoppas att vi hittar en vi kommer överens om och att det finns mycket att välja på. Trist annars. Ska ta smakprov på detta. 
 
1 Jonna:

skriven

åh, så mysigt :) Hunddagis skulle jag också kunna jobba på :)
Okej! har inte så mycket planerat i veckan faktiskt. I helgen blir det lite mer roligt, men tills dess ska jag nog mest ta det lugnt och träna och så. Själv då? :)

Svar: sv: ja, fast hon drog sig ur :(nejdu, vi ska välja tapet. redan gjort egentligen, men vi får titta mer när han kommer hem. sen ska vi iväg i helgen :) kram
Jennie

Kommentera här: