Vår förlovningshelg <3

publicerat i Min vardag;
Lördag
Jobbade först till klockan 15 och jisses vad jag ville tiden skulle gå snabbt! Vi skulle ju åka direkt efter till Göteborg. Vi var framme där vid halv sex tiden ungefär. Checkade in på ett underbart hotell. Så vi åt middag där, som ingick. Supergott, det blev tacos! Sedan drog vi vidare till Volvofestivalen i Trädgården. Timbuktu, Teddybears Sthlm, Adrian Lux och Rebecca och Fiona var en del som uppträdde. Riktigt fin kväll!
 
Söndag
Avnjöt först en underbar hotellfrukost. Sedan bar det va mot livstilsmässan. Jag var som ett litet barn på julafton där inne. Fanns såååå mycket att titta på och alla utställare som hade ett hjärta av guld verkligen! Träffade Jörgen Gustavsson som skulle ha seans där. Vilket jag ville gått på, men de blev aldrig av. Jag nöjde mig med en tarot läggning + andekontakt av ett annat medium. Mormor kom <3 Och tarotläggning var superbra! Träffade sedan en annan underbar människa från hemorten!
Sedan drog vi till Liseberg där det visade sig att det var 'Livet på landet'. Så det var marknad och en massa djur! Vi spelade på chokladhjul och till slut vann vi en stjärnvinst på marabou! :D Så vi var ju superglada! Sedan åt vi middag på hotellet och så hyrde vi cyklar och cyklade lite innan sängen.
 
Måndag
Vår 5 årsdag! Tänk att det fortfarande är vi! Och jag säger de som många gånger innan, jag är lika lyckling som för de där 5 år sedan!
Åt frukost och packade sedan ihop oss. Och där hände de. Vi förlovade oss. Kändes hur bra som helst! Och ringen är ju sååå fin! Graveringen är: Stefan <3 10/9 2012
Åkte sedan till Halmstad en runda till svärmor. Vart lite shopping :)
 
Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jonna:

Grattis till förlovningen! :)

Allt är bra med mig! Själv också? :)

Svar: taaack :Dsnygg du var i brunt!!
fint här!
Jennie

2:a kommentar, skriven , av Susanne:

Åh,vad mysig helg...

Ja,det e underbart med massa kärlek.. :)


Hoppas allt e bra med dig annars,går bra på jobbet osv?

Kram!

3:e kommentar, skriven , av Malin:

Kul att du följer min blogg :) det kommer nog bli mer fart på den i höst. :) fin blogg du hade!

Svar: sv: tack :D hoppas de är bra med dej?
Jennie

4:e kommentar, skriven , av Niko:

Vi på Blogvertiser vill inbjuda dig till vårat nätverk av bloggar där du har möjlighet att tjäna pengar genom att skriva recensioner och omdömen åt våra annonsörer.

Efter att ha besökt din blogg tycker vi att den har ett bra upplägg och innehåll som våra annonsörer troligtvis skulle uppskatta.

Blogvertiser har i dagsläget väldigt många bloggar och annonsörer men vi är alltid i jakt på nya kvalitetsbloggar som vi kan hjälpa tjäna pengar genom vårt nätverk.

Vanligtvis så betalar en blogg post allt mellan 50-4000 kr beroende på bloggens trafik och kvalité. Annonsören bestämmer om ett ämne som du ska skriva om men det är helt upp till dig och bestämma vad du skriver och känner du att informationen inte är intressant för din blogg så kan du neka uppdraget utan några som helst problem.

Om detta låter intressant så får du gärna gå in på vår hemsida (http://www.blogvertiser.com/sv/pages/faq) och läsa lite mer om oss.

Fakta:

Du kan tjäna pengar!
Du bestämmer om du vill blogga om uppdraget.
Uppdragen kan ta allt mellan 5-30 minuter och skriva

Med vänlig hälsning
Niko Lupala
www.blogvertiser.com

5:e kommentar, skriven , av kaffehörnan:

Stort grattis

Svar: tack!!! :)hoppas de är bra med dej!
Jennie

6:e kommentar, skriven , av angelina:

Grattis!!!!! :D

Svar: sv: tack du fina!! :) hur är de med dig?
Jennie

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

Ni verkar haft en toppen helg, fina bilder:)

Svar: sv: det hade vi verkligen :) hppas allt är bra med di?
Jennie

8:e kommentar, skriven , av Amanda:

Vad härligt att se att ni förlovat er!!

Svar: sv: ja de känns jättebra!! hur är de med dig?
Jennie

Kommentera inlägget här :