Iphone bilder från bröllops-helgen

Ja, förutom bilder från systemkameran
Så blev det ju en del bilder med mobilen, så även dem vill jag dela med mig av. Beställde i förrgår hem tack-kort som jag hoppas ska komma imorgon :) Har fått många frågor just kring hur det är att vara gift. Och känslan är enorm. Jag och Stefan är fortfarande - sen snart 6 år tillbaka - lika kära som när vi träffades. Nu känns det mer som att det är han och jag ändå mer. Så svårt att förklara. Vi är enormt lyckliga i alla fall. Jag har gift mig med världens finaste kille och min allra bästa vän. Kan det bli bättre än såhär? ;) 
Jag har väl egentligen inte förstått hur stort det är att gifta sig. Mina fina systrar har verkligen uppmärksammat det genom Instagram och på Facebook, men jag kan inte riktigt smälta hela helgen ännu. 
 

Cloetta i Ljungsbro!


Blomman Stefan skulle ha i kavaj fickan :)

 
 
 
1 Kristin:

skriven

Hej
Jag hittade din blogg på FB i gruppen bloggare +35. Såg att du är ett certifierat medium. Hur har din resa varit? Har du alltid varit medial från barnsben eller har det börjat för några år sedan?
Kram kram

Svar: sv: hej kristin! vad roligt :D jag kan skriva ett inlägg om detta senare i veckan, påminn mig gärna <3hoppas allt är bra! om du r inresserad, har jag en grupp på facebook - tredje ögat <3
Jennie

2 Kristin:

skriven

Kikade lite på gruppen och det skulle vara väldigt trevligt att få delta i den :-) Jag tar allt som erbjuds för att utvecklas vidare :-)

Svar: sv: klart du får delta i gruppen!! :) vad har du för mejl så jag kan mejla dig?
Jennie

Kommentera här: