Mycket på gång!

Igår
Då blev det en lugn å slapp dag. Jag fick två bokningar på massage denna vecka :) Kul! en återkommande kund och en som jag inte träffat sen vi gick i skola tillsammans. Så ska bli grymt kul! Sen umgicks jag med Christina. Kom på att det nu är bara 12 dagar kvar till det som vi längtat efter så länge :D Ni kommer få reda på vad de är, men just nu är det hemligt! Hihi. Får ju hålla er lite på sträckbänken. Åt sedan middag (pommes, hemmagjord bea á la Christina och fläskfilé). 
 
Idag
Bokade frisör till nästa vecka. Nu när skattepengarna kommer tyckte jag att jag för en gångsskull ska ta mig till en riktig frisör å få mitt hår fixat :D Ska bli skönt! Sen kollade jag upp lite kring nästa vecka. Fick ju även ett presentkort hos en nagelspecialist, så ska få fina naglar nästa vecka! Så de blir fullt upp nästa vecka! Riktigt skoj! Och i veckan, den 6 juni ska vi iväg en runda med en härlig grupp människor. 
 
Kurs ikväll
Ikväll är det kurs igen! Senaste tiden har jag arbetat med en hel del husrensnigar och även på distans för att lära mig det inför min certifiering. Min lärare sa att det kan ske inom en månad! :D Hon sa även att när hon certifierar folk kollar hon på vad man kan - men med mig är det tvärtom. Hon vet allt vad jag kan, men mitt "problem" är att jag ska tro mer på mig själv. Vilket jag visat henne väldigt mycket. Jag kan inte riktigt tycka jag är bra i alla lägen. Jag skiter i vad folk tycker och tänker om mig, de är inte det de handlar om. Det är att jag måste vara medveten om att jag är DUKTIG på det jag gör! :)
 
Gjorde en egen skylt till dörren igår. Såhär blev den :)

Kommentera här: