Vår underbara helg!

Fredags
Då var sambon hemma, så vi hade mysig frukost tillsammans. Han gick sedan till sin sista helg av praktik och jag började packa för resan upp till syrran. Åkte med pappa hem till dem så att vi åkte därifrån. Vid åtta tiden var vi framme och då var de bara upp med massagebänken direkt! Casper var snabb med att hoppa upp för att testligga å han sa "tittut" genom hålet i bänken. Så söt! Masserade syrran och healingen gjorde en rejäl inverkan på henne! Så häftigt! Sedan kom en släkting till syrrans sambo som med ville ha massage och häftigt att se hur änglamassagen ger inverkan på folk. Sammanlagt denna helg hade jag 4 massagekunder :) 
 
Lördag
Casper och mamma badade innan vi hade en mys frukost på deras altan med strålande solsken. Casper var en riktig buse då han tog vattenslangen och blötte ner oss. Haha. Jag får många härliga skratt av den busen! Vid elva tiden körde vi mot Göteborg. Anledningen till att vi kommit upp till syrran var just för att fira hennes svärfar som fyllde 50 år. Han fick sig en rejäl överraskning när hans nära och kära mötte upp honom och syrrans svärmor inne på Liseberg. Sammanlagt var vi 14 stycken. Snabbt gick jag, syrran och mamma till barnens lilla avdelning som du var gigantisk! De hade verkligen gjort det superbra! Kaninlandet hetta hela området och de var jätte roligt :) Så vi ställde oss snabbt i kön till en av de nya attraktionerna som hette Kaninlandsresan. De var som en bana som gick runt hela området i häftiga bilar. Casper var så spänd och exalterad! Lite synd att karusellen inte var längre, men riktigt härlig med en guidad tur som kaninerna hade gjort. 
 
Efter det gick vi till kaninerna, men Casper fick bara fram ett "hej" till kaninen och ville sedan inte mer. Hihi, sötisen! Efter det åkte jag och Casper Farfars bilar. Han älskade dem å ville inte gå av när de var slut. Han fick ett körkort för att han kört Farfars bilar, kul! Sedan drog vi oss bortåt Kållerado som är en favorit hos mig. Men de var en jädra kö, så vi åt glass i stället och sen kom åskvädret. Så de var slutet för tiden på Liseberg, då vi skulle äta på en mongolisk restaurang nära "Läppstiftet". Vi hann inte med så mycket mer efter det. 
 
På restaurangen var de ännu fler människor som ville fira syrrans svärfar. Vi var ungefär 22 personer då. Vi tog buffe, då de ingick salladsbuffé, förrätt, buffé, efterätt. Förrätten var en soppa och buffen bestod av allt möjligt, liknande thailändsk mat, allting var färskt när man tog det och så wokade de åt en direkt. Häftigt! Efterätten bestod av glass och frukt. Vi fick alla en varsin present, killarna fick en solfjäder (å vad jag hört får killarna de för att de ska kunna ge den till sin tjej när hon blir varm, men vet ej om de stämmer) och så fick vi tjejer en liten gubbe som såg ut att utöva kampsport. Riktigt mysig kväll!!!
 
Söndag
Dags för hemfärd, men det vid halv tre. Innan dess busade vi och hade de supermysig med en god middag. 
När jag kom hem gick jag å handlade tillsammans med Christina å Nico. Sedan åt vi lite kvällsmat och pratade om helgen bland annat. Sambon kom hem från sin sista dag med praktik och de blev ännu mer prat och mys med honom. <3
Nu kommer en del bilder från helgen :)
 





 
Casper vågade inte riktigt gå fram till gammel-kanin :)




När de ösregnade, passade vi på att spela lite :) 

Kommentera här: