Vårt bröllop - del 1

Torsdagen den 13 juni 2013
Igår, torsdag, var jag och fixade naglarna hos den tjej som jag alltid gjort dem hos. Tredje gången nu. Och denna gången ville jag göra något speciellt. Ringfingret och tummen fick bli i ljusrosa glitter och de andra naglarna i fransk manikyr. Vi skrev våra initialer på ringfingret - S & J - och på tummen datumet för vigseln. 15/6 2013. Efter där åkte jag och Nicco som var med till affären för att handla till fikat dagen efter, då avresan till Nyköping/Stockholm skulle äga rum. Vi tittade på film på kvällen.
 
Fredagen den 14 juni 2013
Så kom denna dagen. Då vi skulle åka för att ha en hel helg tillsamman, med roligheter och bröllopet. Vid 9-tiden gick vi till blomsteraffären för hämta min brudbukett. Stora fina rosa pioner, små rosa rosor och så grönt i. Så himla fin. Åkte sedan och hämtade Mia och drog sedan uppåt landet. Stannade och fikade på vägen upp och körde även inom Ekenäs Slott. Väldigt mycket slott på vägen upp. Vi kom till Nyköping vid 16 tiden för incheckning på Hotel Clarion Kompaniet. Rummen var superfina! Vi hade fått bredvid varandra. 
Det ingick middag på hotellet, så idag blev det purjolökssoppa till förrätt (suuuupergod), timjankotlettrad, med sås och potatis. 
Efter det satte vi oss i baren och drack en varsin drink innan vi gick en runda på stan innan natten :)
 

Ekenäs slott :)


Jag och en av tärnorna - Mia <3

Hon hade liksom jag fixat naglarna :)


Hotellrummet :)


Baksidan på hotellet låg precis vid ån :)

Kommentera här: