Helg i Stockholm

Helgen
Var då i Stockholm. Vi sov på Clarion Hotel Sign och skulle titta på musikalen Priscilla - Queen of the Desert som jag totalt ä l s k a d eBjörn Kjellman är fenomenal! Så rolig hela vägen igenom och underbar musik och för att inte tala om alla fina kostymer! Vilket arbete!! Om jag fick bestämma skulle jag vilja se den om och om igen. Hoppas verkligen att de gör någon form av inspelning på detta!! 
 
Fullspäckat
På fredagen när vi kom upp till Stockholm blev det en lugn kväll. Tog oss en promenad i stan och åt på en restaurang. Mysigt! På lördagen blev det en dag på Sjöhistoriska museet promenerade sedan därifrån in till stan längst med Strandgatan, superfint! Vi tog sedan oss en tur med sightseeing på en av båtarna. Efter det blev det Livrustkammaren på slottet. Att vara medial och vara på ett slott är ingen lyckad kombination alltid. Mådde inte särskilt bra där. Man suger ju verkligen åt sig allt. Till och med min man som öppnar upp mer och mer kände av det. Blev sedan middag på Pickwick's. Och vid halv sju gick bussen till Göta Lejon och då musikalen. 
På söndagen blev det en sightseeing med bussbolaget vi åkte med, jag var så trött så jag somnade ^^. Åkte sedan hem och var hemma vid 19,30 tiden. 
 


 
 
 

Kommentera här: