Energihöjning

Från den 22 juni till 22 september
Har vi varit inne i en energihöjning. Det har jag verkligen känt av! Speciellt nu på sistone. För tre veckor sedan var andevärlden väldigt mycket här hemma och fick rensa en hel del. Aldrig hänt innan för mig att de varit så på. Och sen har jag varit väldigt lätt irriterad, känslig för det mesta och velat gråta, trött, huvudvärk (kört i mitt tredje öga) och ja, allmänt känt att jag bara vill vara med likasinnade. Som förstår vad man går igenom. Det har märkts av med andra ord ;) Har även varit sjuk, vilket också kan ske.
Så i fredags satt jag, svärmor och min man och tände ljus. Satt och sa direkt in i ljuset vad vi ville attrahera in.
 
Energihöjning
På söndagseftermiddagen när vi kom hem gick vi inom Hemköp för dem hade 50 % på alla deras varor. Köpte tre paket med sand till hamstrarna för 10,50 kr styck! :O Vad härligt!! 
Sedan på kvällen i söndags var vi hemma hos Helene. Åt kvällsmat och vi gav varandra healing. Fyllde även på med månens starka energi. Häftig upplevelse! Sov ganska dåligt den natten, eftersom månen lyste rakt in på våra hjässchakran. Så mitt inatten ber jag att få fylla på med denna energi igen :)
 
 

Kommentera här: